Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Evolution vs. IMAP - problémy se stahováním zpráv ... + Merak  (Přečteno 2134 krát)

Asterix

• Návštěvník
čauky, měl bych takový skromný dotaz ... už nějakou dobu se snažím proniknout do Linuxu a snad jsem našel přívětivou a konečně fungující distribuci lnuxu ...
Problém je následující, jelikož potřebuju mít přístup do mailové schránky kdekoliv, ale preferuji poštovního klienta před webovým rozhraním (kde je to možné) tak jsem si nastavil IMAP v Evolution, ale některé maily mi jdou otevřít, u většiny (hádám u HTML zpráv) mi to píše "Nemohu nalézt tělo zprávy v odpovědi FETCH." Že by byl problém ve zprávách si nejsem jistej, ale možné je všechno. Jen mě zaráží že ve wokech v Outlooku Express a v MS Outlooku to funguje bez problému a všechny maily jdou stáhnout ?!
Nevíte někdo jak na to, případně jiný mail klient, který by nedělal tyhle problémy, ale měl by i kalendář,úkoly, atd ... ??

S tím taky souvisý další dotaz, používám Merak Mail server společně s Groupwarem, pro wokna se dá stáhnout Outlook konektor k synchonizaci s MS Outlookem, je něco podobného co by se dalo využít pro Evolution ? Nebo jak to nějak nastavit ??

Tomáš "Piškot" Petera

• Stálý člen
  • **
    • http://www.spolnet.cz
Evolution vs. IMAP - problémy se stahováním zpráv ... + Merak
« Odpověď #1 kdy: 23 Listopadu 2006, 12:15:27 »
To je divné, Evolution běhá na IMAPu v pořádku. Zkuste si nainstalovat Thunderbird a vyzkoušejte zda nenarazí také někde na problém.
« Poslední změna: 14 Ledna 2008, 01:58:58 od Anna Taliánová »
Už to funguje ... tedy než se rozhodnu to zase poladit.

Asterix

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 23 Listopadu 2006, 12:33:11 »
Tak jsem to zkusil a Thunderbird funguje bez problému ... Je to podobné Outlooku, to je fajn ...
Jinak ten Evolution mi nějakým záhadným způsobem zobrazoval na imap serveru bezejmennou složku, která nešla ni skrýt ani smazat ... nemůže být nějaká chyba v aplikaci ??
tady asi moc nepomůže odebrat to a znovu nainstalovat co ?? to asi pomáhá většinou jen ve woknech ....
« Poslední změna: 14 Ledna 2008, 01:58:23 od Anna Taliánová »

Luban

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 23 Listopadu 2006, 20:03:30 »
Pouzivam vyse zminovany Thunderbid na IMAP na centrum.cz a jede bez problemu.
Vice o TB na www.czilla.cz
« Poslední změna: 14 Ledna 2008, 01:59:20 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.