Tak problém vyřešen

Pro ty, kteří mají stejný problém -
Musím říct, že jsem z toho měl docela nervy. Vyřešila to instalace ovladačů přímo ze stránek AMD. Po instalaci mi ale nešly efekty vůbec žádné. Tak jsem to podle manuálu, který u toho byl přiložen, zase odstranil. V tu chvíli mi přestala jít grafika úplně, takže jsem po restartu musel jít do low-graphic režimu. Tam jsem se pokusil nainstalovat je znovu zpátky pomocí Ovladače hardwaru, stejně jako při instalaci systému. Jenže z neznámého důvodu to nešlo. Tak jsem se rozhodl k radikálnímu řešení - šel jsem do synaptic balíků, vyhledal ATI a vše co se našlo a bylo nainstalováno jsem odstranil. V tu chvíli mi položka Ovladače hardwaru zmizela úplně, nemám jí tam doteď, ale doufám, že to vadit nebude. Vůbec si nedokážu představit co by se stalo, kdybych v tu chvíli restartoval počítač

. Já jsem ale znovu spustil stažený instalátor od ATI a po restartu jde vše jak má a maximalizace je rychlá.
Rozhodně to není moc dobrý způsob, takže ho opravdu nedoporučuji. Určitě by přeinstalace měla jít udělat nějak normálně. Mě to ale krásně vyřešilo všechny problémy.