Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox  (Přečteno 1051 krát)

Corsair

• Aktivní člen
  • *
Firefox
« kdy: 02 Července 2010, 08:36:34 »
Ahoj,
ahoj po spuštění firefoxu mě z ničeho nic začal otevírat druhou záložku s nějakou stránkou co jsem otevíral asi před měsíce.Pokud si spustím sám novou záložku přes ctrl+t tak se mě vedle ní opět objeví tata nevím jak to mám odstranit.Mazel jsem historii i cookies vše co šlo ale pořád to trvá nevíte někdo co stím.

mosqa

• Stálý člen
  • **
Re: Firefox
« Odpověď #1 kdy: 02 Července 2010, 10:40:35 »
neotvara ju automaticky tvoja domovska stranka? skus si nachvilku nastavit daku inu/prazdnu [upravit>moznosti>vseobecne]
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

Corsair

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 02 Července 2010, 13:30:08 »
Neotvírá to už jsem zkoušel

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 02 Července 2010, 17:40:36 »
Ja by som vyskusal zazalohovat/premenovat nastavenie FF(~/.mozilla) a vyskusat ci to robi aj z cistym profilom. Tymto zistis ako hlboko to je v programe. Ak to bude v poriadku tak mozes postupne pridavat jednotlive doplnky a nastavenia, aby si zistil ktore to zacne robit.
Cesta k profilu
http://www.mozilla.sk/firefox/profil-firefox/
vyznam suborov v profile
http://www.mozilla.sk/firefox/obsah-priecinka-profilu-firefoxu/
snad sa od verzie 3 az tak nelisi.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.