Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: CHYBA - NEMOHU OTEVRIT VYCHOZI KLICENKU !!!!  (Přečteno 730 krát)

akkhe

• Návštěvník
CHYBA - NEMOHU OTEVRIT VYCHOZI KLICENKU !!!!
« kdy: 03 Července 2010, 19:35:33 »
po restartu systemu se mi stalo ze najednou z niceho nic asi po 10ti sekundach po prihlaseni se me Seahorse pta na odemceni vychozi klicenky. ale nejde do toho okna nic napsat. nejde ani kliknout na jakekoliv menu, nefunguje ale ani trojkombinace zabijejici X, a vlastne vubec nic ( jedine co bezi je Gnome Do neboli respektive jeho Dock (Docky) a zda se ze jen pro to, ze na nem je ikonka zamecku ktera v tu chvili symbolizuje dialogove okno Seahorsu )

tak jsem nastavil misto automatickeho prihlasovani vyzvu na heslo, a heslo jsem zmenil.  a tentokrate mi to rika ze heslo k odemceni vychozi klicenky je jine nez to prihlasovaci. to je sice krasne ze se vsude popisuje jak zmenit login keychain heslo pomoci grafickeho rozhrani SEAHORSU, ktere ale nejde spustit ani kdyz se prihlasim pod jinym uzivatelem ( ANO POD JINYM UZIVATELEM (i pod tim ktery smi pouzivat sudo - admin ) SE ME TO PO STEJNEM POSTUPU NA NIC TAKOVEHO NEPTA A TUDIZ JE START GRAFICKEHO PROSTEDI FUNKCNI.) a pomoci terminalu a prikazu su <uzivatel pod kterym mam tento problem> se prihlasim, a snazim se spustit seahorse pomoci prikazu "seahorse" mi to vyplivne hlasku o neexistujicim displeji.

PROSIM VAS TEDY JESTLI TO VUBEC JDE, O INFORMACI, JAK ZMENIT POMOCI PRIKAZOVEHO RADKU HESLO TETO LOGIN KEYCHAIN ???

A NAHLASIM CHYBU.

mockrate DEKUJI za jakoukoliv radu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.