Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem so zvukom na chrome  (Přečteno 1614 krát)

Iwaneez

• Návštěvník
  • Yaaau
Problem so zvukom na chrome
« kdy: 04 Července 2010, 12:51:24 »
Zdravim pri pouzivani google chrome som narazil na jeden problem. Ked spustim google chrome a mam tam otvorenych vela tabov, tak pri kliknuti na reproduktor>predvolby zvuku>aplikacie tam mam strasne vela poloziek AlSA plug-in[chrome]. pustim si napr este operu a chcem pocuvat hudbu tak je notas ticho...proste mi nic nehra ani video na youtube ani nic.. napr rhytmbox mi vypise: "Nepodarilo sa otvoriť výstupné zariadenie: Failed to connect stream: Too large"
Myslim ze je to tym ze chrome ma kazdy tab v samostatnom procese a kazdy tab ma svoj ovladac hlasitosti miesto toho aby mal iba cely prehliadac jeden. Je teda ALSA nejako limitovany? a da sa toto nejako riesit? ..ci to tak ma bbyt a treba sa s tym zmierit?
Samozrejme ked vypnem chrome tak vsetko funguje  ;D ale to podla mna nie je riesenie

Diky

Lennon

• Návštěvník
Re: Problem so zvukom na chrome
« Odpověď #1 kdy: 20 Července 2010, 10:18:29 »
Tak to mas neco spatne, protoze u me tam ma chrome alsa plugin jen jednu polozku a zalozek mam otevrenych treba deset.
Reseni neznam, jen info.
Linux is like teepee, no windows, no gates, Apache inside.

Iwaneez

• Návštěvník
  • Yaaau
Re: Problem so zvukom na chrome
« Odpověď #2 kdy: 16 Srpna 2010, 13:23:34 »
uz som nasiel chybu. Mal som v chrome jeden plugin ktory vydaval zvuky ked som preklikaval taby, alebo pri inych akciach. A ked som mal otvorenych vela tabov(a kazdy bol ako samostatny proces v alse: AlSA plug-in[chrome]) tak mi prestal fungovat akykolvek zvuk. Plugin som odstranil, takze vyriesene :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.