Samozřejmě, že multiboot bude bez problémů fungovat. Sám mám 4 systémy: Ubuntu 10.04 64bit, Ubuntu 10.04 32bit, Fedora 12 a Win XP...předtím jsem měl místo Ubuntu 10.04 64bit, ještě jeden Windows...a sice Win 7. Takže dva linuxy a dvoje widle není problém..
Důležité je:
1, správně rozdělit oddíly.. (poprvé jsem každé linuxové distribuci přiřazoval jeden swap, což je samozřejmě blbost, ale chybama se člověk učí - takže stačí jeden swap na X distribucí..)
2, priorita systémů (vždy instalovat jako první všechny windows, pak linux..pokud tvým primárním systémem má být nějaká distribuce linuxu, pak tuto distribuci bych instaloval jako poslední..windows je tak chytrý, že totiž linuxový zavaděč bez větších výčitek přepíše, linuxový zavaděč si ale windows do nabídky zařadí, proto tohle pořadí..)
Pokud máš dvě instance Windows na jednom pevném disku, nejspíš se nevyhneš tomu, že v linuxovém zavaděči uvidíš jen jednu verzi Windows, tu potvrdíš a pak se ti zobrazí Windowsácký zavaděč, kde vybereš, kterou z verzí chceš spustit..já teda nelaboroval, jestli to jde rozdělit už v GRUBu, ale určitě při troše snahy jde..jinak tento multiboot bez potíží funguje