Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Hardware Key (USB) pro programy pod Wine  (Přečteno 1601 krát)

qm-marko_cz

• Návštěvník
Hardware Key (USB) pro programy pod Wine
« kdy: 09 Července 2010, 15:58:03 »
Zdravím Vás.
Instaloval jsem pod wine tři programy souvisící s CNC obráběním a to Parsifal(Xilog3),Genio4 a Merick Calc3000.Všechny mají pro provoz hardwarový usb klíč,který se detekuje po spuštění programu.A zde je ten problém k detekci nedochází,jak na to?Klíče nejsou vidět samozřejmě ani ve widlích,ale tam dojde k nasměrování programem při spuštění,jak tohoto dosáhnout v Ubuntu 10.04 (32bit)?Vše originál software!

Pak tady mám ještě jednu perličku a to program Merick31 na nářezové plány běžící v Dosu ve widlích.Podařilo se mě jej spustit pod dosemu,nebo doseboxu,tedy instalaci a po zadání klíče mě vyskočí druhá tabulka s identifikačním číslem pro dodatkový číselný kód který si mám zavolat k výrobci a následně zadat-hehe.Tento program se pod widlema jednoduše nainstaluje již po zadání toho jedinečného klíče a jede.
Pokud nakopíruji instalačku z widlí a nechám ji spustit automaticky se přepne do DEMO verze,dodatečné vložení klíče není.
Ubuntu 10.04,DDR3,Asus Rampage Extreme,GF 285GTX

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Re: Hardware Key (USB) pro programy pod Wine
« Odpověď #1 kdy: 09 Července 2010, 16:21:21 »
Mám podobný problém:
Money2000SE - wine - HW klíč do LPT1
neumím rozchodit
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.