Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: efekty vzhledu  (Přečteno 3680 krát)

Bryant

• Návštěvník
efekty vzhledu
« kdy: 18 Července 2010, 00:15:41 »
Zdravím, mam problém, vždy po restartu nebo po vypnutí systému se mi nastaví efekty vzhledu na žádné, po odhlášení mi dokonce zmizí všechny panely, v příloze zasílám chyby, které se mi objevili najednou v domovském adresáři. Dokázal by mi někdo poradit?

[attachment deleted by admin]

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: efekty vzhledu
« Odpověď #1 kdy: 18 Července 2010, 07:45:33 »
V xsession-errors.txt mam da sa povedat rovnake chyby a efekty mi funguju. Skus vytvorit noveho uzivatela s default nastavenim a zapnutymi efektami, ci sa bude spravat rovnako.
System-sprava-pouzivatelia a skupiny ...
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Bryant

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 18 Července 2010, 10:16:51 »
Pak uživatel samozřejmě běží normálně v základním nastavení, já spíš potřebuju vědět do jakého skrytého souboru(složky) se ukládají informace právě o těch efektech vzhledu, nebo popřípadě co mam smazat aby to bylo ok, proože když vše smažu tak je to ok, jako bych měl nového usera, ale veškeré nastavení zmizí  :(

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 18 Července 2010, 10:23:21 »
Prave o to ide, zistil si ze to nieje v systeme ale iba v nastaveni. Teraz zmaz konfiguracne subory gnome cim sa dostanes do default nastaveni a postupne pocas nastavovania zistis ktore nastavenie ti to zhadzuje. Po tomto ho bud prestanes pouzivat alebo budes/budeme vediet no co presne sa zamerat.
Samozrejme tie nastavenia nemusis mazat ale staci ich len zazalohovat.(pre istotu)
« Poslední změna: 18 Července 2010, 10:29:28 od TIBOR »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Bryant

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 18 Července 2010, 13:55:41 »
smazáno .... je to ok ... díky

Bryant

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 19 Července 2010, 12:22:49 »
Dobře v pořádku to vůbec není, ... opět se mi to stalo, i po úplné přeinstalaci Ubuntu, ... jinak žádnou skrytou složku gnome v domovském adresáři nemám ... pouze gnome2 a po jejím smazání se nic nezmění :(

Bryant

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 19 Července 2010, 16:09:23 »
tak problém nastane,  pokáždé když se pokusím změnit nabídku Aplikace, cokoli přidat, upravit, smazat nebo přesunout ... co s tim?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.