Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Prihlasovacia obrazovka  (Přečteno 1964 krát)

JC

• Návštěvník
Prihlasovacia obrazovka
« kdy: 24 Července 2010, 10:48:13 »
Zdravím, poradte mi prosim ako zmenim prihlasovaciu obrazovku tak aby tam bol zoznam uzivatelov a ked kliknem na niekoho tak uz zadam iba heslo, pripadne ako nastavim krajsi obrazok na prihlasenie. Teraz mam to tak ze musim najskor kliknut na nazov pocitaca, potom sa mi zobrazi meno, kde ho musim napisat a potom dalsie okno na zapisanie hesla. Ubuntu mam par dni a predtym som pouzival MDV a KDE4(iba uzivatelsky).

Hladal som ale prisiel som zatial iba k tomuto (GDM2SETUP) ale tam som taku moznost nenasiel .

Dakujem

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Re: Prihlasovacia obrazovka
« Odpověď #1 kdy: 24 Července 2010, 10:52:37 »
U10.04 gnome: Systém - správa - přihlašovací obrazovka

a užijte si to, s každou novou verzí Ubuntu možností nastavení bohužel ubývá
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

JC

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 24 Července 2010, 11:12:03 »
To menu som už našiel ale tam nie je to aby som nastavil defaultneho uživatela a pokual by som chcel kliknem na ineho a ani uvodna obrazovka. Este info ked som urobil prvu instalaciu ubuntu tak som to tam mal ale nemal som k dispozicii home adresar z MDV tak som robil druhu instalaciu a zvolil som tretiu moznost pri instalacii (prihlasenie, heslo, zozsifrovanie.....) a odvtedy nemam ten prihlasovaci dialog ako predtým (Neviem presne ci to bolo sposobene tou volbou instalacie).

Ako to nastavím, lebo v tej ponuke nastaveni prihlasovacej menu nic nieje mam zvolenu moznost "zobrazit obrazovku pre vyber uzivatela", ale sa mi nezobrazuje musim to vzdy rucne pisat.

Je este nejaka ina moznost?

Dik

JC

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 24 Července 2010, 13:46:55 »
Zdravím ešte raz . Mám moju zatial myšlienku. "V Ubuntu je to tak že pri inštalácii sa nainštaluje uživateľ s právami roota a tam je treba vytvoriť uživateľov ktorí sa budú zobrazovať pri prihlasovaní v úvode? Lebo ak ano tak som to asi neurobil dobre. Je jednoduchšie to znova preinštalovať alebo sa to dá nejako prenastaviť?

Dík

Mank

• Host
« Odpověď #4 kdy: 24 Července 2010, 14:42:02 »
Ten GDM2SETUP ste zkoušel ze ?  8)

JC

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 24 Července 2010, 15:22:26 »
Ano skusal, mam zaciarknutu volbu zobrazit zoznam uzivatelov, ale moj ucet tam nieje, je tam iba taky, ktorý som skusal vytvorit az teraz.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.