Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Přihlašovací obrazovka  (Přečteno 1073 krát)

OPesekk

• Host
Přihlašovací obrazovka
« kdy: 27 Července 2010, 19:15:52 »
Ahoj mám tu takový menší problém rád bych si změnil vzhled přihlašovací obrazovky ale nevým kde. Ve starších verzích ubuntu to šlo jednoduše ale v ubuntu 10.04 nevím kam to nastavení daly?

Pavel Půlpán

Re: Přihlašovací obrazovka
« Odpověď #1 kdy: 27 Července 2010, 19:36:20 »
V nových verzích Ubuntu (a nejen Ubuntu) je přepsané GDM (rozuměj přihlašovací obrazovka) a to zatím nemá možnost nějak zkrásnit svůj design jak bylo zvykem prostřednictvím témat. Jisté úpravy jsou možné, ale jak jsi byl zvyklý to zatím prostě nelze.

Mank

• Host
« Odpověď #2 kdy: 27 Července 2010, 19:37:10 »
Naistaluj si GDM2SETUP ( repozitar je na lauchpadu)

aloisam

• Host
« Odpověď #3 kdy: 27 Července 2010, 20:05:46 »
jak je napsáno výše, jde měnit pouze pozadí, barvičky, písma. Bez instalace něčeho dalšího, to jde takto:

Kód: [Vybrat]
sudo cp /usr/share/applications/gnome-appearance-properties.desktop /usr/share/gdm/autostart/LoginWindow
odhlásit se, změnit co je třeba, přihlásit a:

Kód: [Vybrat]
sudo rm /usr/share/gdm/autostart/LoginWindow/gnome-appearance-properties.desktop

OPesekk

• Host
OPesekk
« Odpověď #4 kdy: 28 Července 2010, 13:18:34 »
Ten software GDM2SETUP by byl docela dobrej ale vůbec mi nefungoval vždy se seknul, nevadí nějak extra to nehoří. Ale když někoho ještě něco napadne tak dejde vědět. ;)

aloisam

• Host
Re: OPesekk
« Odpověď #5 kdy: 28 Července 2010, 14:08:29 »
Ten software GDM2SETUP by byl docela dobrej ale vůbec mi nefungoval vždy se seknul, nevadí nějak extra to nehoří. Ale když někoho ještě něco napadne tak dejde vědět. ;)

četls vůbec co jsem napsal??

navíc tenhle způsob je lepší než gdm2setup, protože bezprostředně vidíš jak ty změny vypadají..

OPesekk

• Host
« Odpověď #6 kdy: 28 Července 2010, 14:31:17 »
Jo člověče ;) pomohlo to super aspoň že tak. Mě tam štvala ta růžová tapeta ::) ;D Díky všem za pomoc.
« Poslední změna: 02 Srpna 2010, 12:39:39 od OPesekk »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.