Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: mp3 - wav - k3b cd audio  (Přečteno 1720 krát)

BSG - Sharon

• Host
mp3 - wav - k3b cd audio
« kdy: 31 Července 2010, 17:13:46 »
Pekny vecer,rodice maji starsi vez ktera jeste nebere mp3 (Stara dobra neznicitelna Tesla.)  Mp3 jsem prevedl do wav v programu Prevadec zvuku. K3b - pri vyberu audio cd - Unable to handle the following files due to an unsupported format:
You may manually convert these audio files to wave using another application supporting the audio format and then add the wave files to the K3b project. - google preklad : Nelze zvládnout následující soubory z důvodu nepodporovaný formát:
Můžete ručně převádět tyto audio soubory do vln pomocí jiné aplikace podporující formát zvuku a pak přidat vlna soubory do projektu K3b.

Pritom k3b mam plne nainstalovane w32codecs tez. Brasero se tez sekne. Velice dekuji.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re: mp3 - wav - k3b cd audio
« Odpověď #1 kdy: 31 Července 2010, 17:31:09 »
to co je tam napisane znamena ze najskor to musis dat do ineho formatu...
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

BSG - Sharon

• Host
« Odpověď #2 kdy: 31 Července 2010, 17:36:46 »
Aha,mohl by jste to nekdo prosim trochu rozvest? Preci kdyz mam originalni cd tak je ve formatu wav? . Kdyz Vez bere pouze klasicke cd at palene ci originalni tak preci nebude brat jine formaty jako flac,ogg, atd? dekuji

BSG - Sharon

• Host
« Odpověď #3 kdy: 01 Srpna 2010, 17:50:56 »
tak bylo potreba do k3b doinstalovat baliky : libsamplerate , ffmpeg. K3b pak prekope mp3 do klasickeho wav audio cd.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #4 kdy: 01 Srpna 2010, 20:38:19 »
no vidis...ani to nebolo urcite take tazke najist tuto informaciu...toto je ale celkomuzitocna vec...+1
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

BSG - Sharon

• Host
« Odpověď #5 kdy: 03 Srpna 2010, 18:53:37 »
Diky jsu rad ze se to mozna bude nekomu hodit. Kamarad pracuje pro RedHat a je i mym ucitelem  ;) Tez nema stale cas,ale na forum chodim rad vzdy nekdo poradi ;-) Tak vetsinou se vse podari rozchodit a naucit nove veci a triky . Diky jemu jsem zacal s Linuxem  ;D nektere veci se samozrejme se daji najit na googlu,ale stimto jsem mel smulu vestinou pouze anglicky a preklad nebyl moc dobry ;-) .
« Poslední změna: 03 Srpna 2010, 22:04:41 od BSG - Sharon »

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #6 kdy: 03 Srpna 2010, 22:28:19 »
A jakou máš distribuci?
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

BSG - Sharon

• Host
« Odpověď #7 kdy: 03 Srpna 2010, 22:46:51 »
Mandriva,Ubuntu.   ;)  Aby jsem se naucil zachazet jak s debian balikama tak rpm ;) Ale Red Hat me laka .
« Poslední změna: 08 Srpna 2010, 11:27:09 od BSG - Sharon »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.