Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s instalací nulovej obraz (signál)  (Přečteno 1069 krát)

Filip333

• Návštěvník
Problém s instalací nulovej obraz (signál)
« kdy: 08 Srpna 2010, 20:33:45 »
Stáhnul jsem si nedávno Ubuntu 10.04 - týden zpět - jak cd tak dvd i  instaloval přes tu textovou instalaci a to se nainstalovalo (asi) ale po načtení cd (systému z cd) a zobrazení plochy mi to vypadne a monitor píše "no signal" prostě tam nic nejde a nic neudělám a nikam se nedostanu ... černá smrt :) ... když jsem naposled zkoušel 9.10 tak to fungovalo a nikdy jsem takovej problém neměl ...

phplus

• Stálý člen
  • **
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
Re: Problém s instalací nulovej obraz (signál)
« Odpověď #1 kdy: 08 Srpna 2010, 20:37:26 »
Zřejmě asi neumíš číst, že bys měl poskytnout informace, aby Ti někdo mohl pomoci. Takhle nevíme nic, pomoz si sám.

Filip333

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 08 Srpna 2010, 20:47:33 »
:) chodil jsem do školy nadarmo ...
- nevím co mám napsat - stáhl jsem si ze stránek instalační cd (iso) => vypálil => zpět zasunul => restartoval => nabootoval na obrazovku kde je - instalace nebo spuštění na zkoušku (tak nějak to je) => na něco kliknu a začne se to načítat (modrá obrazovka a uprostřed nápis UBUNTU => a když už by se to mohlo zapnout a začít se něco dít tak vypadne signál černá obrazovlka a jako by se vypne monitor (jako když se vytáhne kabel z grafiky ... 

aloisam

• Host
« Odpověď #3 kdy: 08 Srpna 2010, 21:11:34 »
stoprocentně máš potíže s ovladači grafiky, zkus hledat "svoji grafiku"+ubuntu lucid ;)

Filip333

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 08 Srpna 2010, 21:30:35 »
 ATI Radeon x1650 ... nevím přesně kam juknout  budu hledat ... ale když je to v ovladačích ..tak to neopravím  když je to na tom instalačním cd  a vlastně ani to cd neotevřu

pi

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 23 Srpna 2010, 14:30:04 »
Nevím, v čem je problém, ale co jsem vysledoval já, tak si to asi nerozumí s monitorem. Měl jsem podobný problém, tak jsem si vzal PC s sebou do práce a totéž PC jsem připojil k jinému monitoru. Bohužel to nevím na 100%, protože jsem si taky preventivně stáhnul a vypálil inst CD ještě jednou. Každopádně tyto dva kroky (bez ohledu na to, který je ten správný a který je navíc) vedly k úspěchu. Jenom ještě nevím, co to udělá, až si to přinesu opět domů.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.