Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: hláška: "CD/DVD UBUNTU 10.04 LTS Lucid Lynx - release i386 (20100429) is require  (Přečteno 1656 krát)

king78

• Návštěvník
Při instalaci doplňků (třeba ndiswrapper atd...) se mi objeví hláška:" CD/DVD UBUNTU 10.04 LTS Lucid Lynx - release i386 (20100429) is required". Přitom v mechanice mám instalační DVD s verzí 10.04. Mám Athlona 64 3000, 1,5 GB RAM. Vůbec nevím, co s tím. Žádné zkušenosti s Linuxem nemám, tak nevím, jestli je chyba u mě nebo v PC. Na netu jsem žádnou pomoc nenašel...díky moc.

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
Při instalaci doplňků (třeba ndiswrapper atd...) se mi objeví hláška:" CD/DVD UBUNTU 10.04 LTS Lucid Lynx - release i386 (20100429) is required". Přitom v mechanice mám instalační DVD s verzí 10.04. Mám Athlona 64 3000, 1,5 GB RAM. Vůbec nevím, co s tím. Žádné zkušenosti s Linuxem nemám, tak nevím, jestli je chyba u mě nebo v PC. Na netu jsem žádnou pomoc nenašel...díky moc.

Nějakej bug, snad ho brzy opraví, dělá mi totéž  ;) Trpělivost...
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Jaká trpělivost? Nahlásit! ;)

Kurník, nejsme ve Woknousech, nééééé...?

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Rover623

Blbej dotaz,když si to CD vypálíš na třeba RW medium a dáš mu ho tam,stane se co?

king78

• Návštěvník

tak to pánové nahlaste:-). Ještě mě napadlo, nešlo by instalace ndiswrapp nějaký způsobem obojít, aby mi to nevyhodilo tuto chybu? Buď přímo stáhnout a zkopírovat? Potřebuju ubuntu mít ted k dispozici a čekat na aktualizaci je asi na dlouho...Zapomněl jsem ještě říct, že mi Ubuntu jede na virtuálním PC přes VMWare.

king78

• Návštěvník
Blbej dotaz,když si to CD vypálíš na třeba RW medium a dáš mu ho tam,stane se co?

Toto mě taky napadlo. Hodí to tu samou hlášku.

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka

Kód: [Vybrat]
Selhalo stažení cdrom://Ubuntu 10.04 LTS _Lucid Lynx_ - Release i386 (20100429)/dists/lucid/main/binary-i386/Packages.gz  Pro přidání CD do APTu použijte apt-cdrom. apt-get update nelze využít pro přidávání nových CD.
Selhalo stažení cdrom://Ubuntu 10.04 LTS _Lucid Lynx_ - Release i386 (20100429)/dists/lucid/restricted/binary-i386/Packages.gz  Pro přidání CD do APTu použijte apt-cdrom. apt-get update nelze využít pro přidávání nových CD.
Některé indexové soubory se nepodařilo stáhnout, jsou ignorovány, nebo jsou použity starší verze.

No, už vidím, jak vývojáři luští češtinu, když přes Aplikaci Nahlásit problém vývojářům tu chybu nelze poslat.

(apt-cdrom add jsem taky zkoušel a nic...)
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

king78

• Návštěvník
zvlastní zkušenosti, jak dlouho trvá než si vydá aktualizace? Je to jako u WIN?

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
ono ten ndiswraper je na tom cedecku dakde a staci to tam najist a dvakrat na to kliknut...aspon tak som to kedysi robil...ked mi to nebralo usb wifi automaticky
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.