Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejde přidat počítač do Ubuntu ONE  (Přečteno 1754 krát)

Ebola

• Návštěvník
Nejde přidat počítač do Ubuntu ONE
« kdy: 16 Srpna 2010, 19:21:16 »
Zdravím,
chtěl jsem dnes oživit na svém Ubuntu 10.04 synchronizované složky co mám na svém ONE účtu. Narazil jsem ale na problém. Po přihlášení se mi zobrazí informace o mém ONE účtu, ale nikde nevidím možnost "přidat pořítač" k synchronizaci. Pokud dám zobrazit své zařízení, tak mám prázdnou stránku s odkazem na návod https://one.ubuntu.com/support/installation/ Problém toho návodu je v kroku 8, tato obrazovka se mi vůbec nezobrazí, tudíš jsem v pasti s přidáním PC. Je nějaký alternativní odkaz na tento krok? Už přibližně hodinu kroužím dokola a googlím jak přidat počítač  ???

Dík

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Nejde přidat počítač do Ubuntu ONE
« Odpověď #1 kdy: 16 Srpna 2010, 19:28:14 »
Vyskusaj, aplikacie-prislusenstvo-hesla a sifrovacie kluce. Tam najdi ubuntuone token for h ttps://ubuntuone.com a potom sa znova prihlas do uctu na stranke ubuntuone.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Ebola

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 16 Srpna 2010, 19:33:49 »
Vyskusaj, aplikacie-prislusenstvo-hesla a sifrovacie kluce. Tam najdi ubuntuone token for h ttps://ubuntuone.com a potom sa znova prihlas do uctu na stranke ubuntuone.
Bohužel nic nenalezeno  :-[

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 16 Srpna 2010, 19:37:33 »
Zaujimave ja som to odstranil a pri prihlaseni na ucet sa ma to hned pytalo ci chcem tento pc nastavit ako hlavny.
Tak vyskusaj cely postup.
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,46521.msg340843.html#msg340843
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

aloisam

• Host
« Odpověď #4 kdy: 16 Srpna 2010, 19:53:57 »
pokud ti nefunguje Tiborův návod, tak zkus tohle:

https://wiki.ubuntu.com/UbuntuOne/FAQ#How%20do%20I%20add%20my%20computer?

to zas zabralo u mě. ;)

Ebola

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 16 Srpna 2010, 20:36:12 »
Tak jsem teď zkoušel postupně první i druhý tip, bohužel bez sebemenší změny. Pokaždé se po zalogování načetlo web rozhraní s informacemi o účtu  :(

Ebola

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 16 Srpna 2010, 22:03:18 »
Tak jsem to celé zopakoval ještě jednou, vymazal cookies a všechna dočasná data co šla. Restartoval jsem celý stroj a pak spustil ONE nastavení účtu - povedlo se, hned mi to nabídlo pojmenovat počítač. Připojil jsem se k serveru a synchronizoval a hned mi to nasypalo několik souborů ze serveru  :)

Takže vše jede, vyřešeno, ještě jednou dík za tipy, sám bych to asi nikdy nezvládl.  ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.