Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s přehrávačem filmů  (Přečteno 1582 krát)

keltboja

• Návštěvník
Problém s přehrávačem filmů
« kdy: 20 Srpna 2010, 08:33:10 »
Prosím o radu. Některá DVD, ať už uložená na PC, nebo přehrávaná přímo z kolca se mi nepřehrají, vyběhne hláška - V GStreameru došlo k obecné chybě proudu. Po otevření složky Video TS jdou jednotlivé VOBy normálně přehrát. Připadá mi, jako by byla chyba v menu DVD, nebot většina médií se otevře bud v SMplayer, nebo VLC, samozřejmě bez menu. Poradíte někdo? Dík.

Rover623

Re: Problém s přehrávačem filmů
« Odpověď #1 kdy: 20 Srpna 2010, 08:45:39 »
Tak především,integrovaný Totem v Ubuntu má někdy celkem problémy s DVD disky,pokud se ti to stává i v jiných přehrávačích,zkus si přidat gstreamer repositář ppa:gstreamer-developers/ppa a udělat aktualizaci

Rover623

« Odpověď #2 kdy: 20 Srpna 2010, 10:32:19 »
Zapomněl jsem,je nutné si přidat podpis,do terminálu  zadej tohle
sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 051D8B58 (stačí když si to překopíruješ odsud).Mimochodem,platí to pro Lucid (10.04)

keltboja

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 20 Srpna 2010, 10:34:58 »
Tak jsem to zvládl, ale nehraje to stejně. Teda hraje, např. v GNOME Mplayer, ale tam samozřejmě bez menu. Ještě podotýkám, že se jedná o domácí videa a některá hrají, některá ne.

Rover623

« Odpověď #4 kdy: 20 Srpna 2010, 10:42:26 »
Pak jsou asi opravdu ta menu na některých těch discích blbě vytvořena,mě tohle dělala originálka Spider-mana 3,v Linuxu mi to VLC přeskočil a šel rovnou na film,ve Windows mi to WMP11 sice spustil,ale startoval až od druhé kapitoly a u přehrávače Panasonic u kamaráda jsem se setkal dokonce s hláškou "Tento disk nelze přehrát"

keltboja

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 20 Srpna 2010, 10:46:14 »
Na druhém PC ještě suším XP a pod PowerDVD hraje všechno. Divné mi je, že všechna menu jsem tvořil stejně.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.