Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ikona rychlého spuštění openofiice  (Přečteno 1632 krát)

Miloslav Škrha

• Aktivní člen
  • *
  • Hus na pravdu brus!
    • Sedačky rychle
Ikona rychlého spuštění openofiice
« kdy: 20 Srpna 2010, 20:53:26 »
Je to trochu prkotina, ale vysírá to :-)

Používám vzhled Ambiance a ikona rychlého spuštění openoffice v oznamovací oblasti není podbarvena tmavě, ale šedivě. Tudíž to vůbec nezapadá do tématu (je tam, ikona s šedivým proužkem na jinak antracitovém panelu). Neví někdo jak to pořešit... já bych tu ikonu ani nepotřeboval ale se zapnutým rychlím spuštěním nabíhá openoffice daleko rychleji. A volby, aby se přednačítal do paměti, ale nebyla tam ikona v nastavení není.
 :)

Pokud někdo poradí, budu rád.

Díky

Miloslav Škrha

• Aktivní člen
  • *
  • Hus na pravdu brus!
    • Sedačky rychle
Re: Ikona rychlého spuštění openofiice
« Odpověď #1 kdy: 24 Října 2010, 19:42:52 »
Žádnej nápad? :-)

vasicekabc

« Odpověď #2 kdy: 25 Října 2010, 22:43:48 »
Nápad není, ale také mi to pije krev. Mně to tedy dělá Stardict a gmusicbrowser. V 10.04 jsem s tím problém neměl, až teď při povýšení na 10.10 a jen na jednom počítači, ostatní zobrazují jak mají.

[attachment deleted by admin]

jenda93

• Stálý člen
  • **
  • software engineer
« Odpověď #3 kdy: 26 Října 2010, 12:15:50 »
To Miloslav Škrha

Předpokládám, že ikona quickstart OO vypadá jako ta na následujícím obrázku dole http://launchpadlibrarian.net/50715379/openoffice.png

Může to být bug. Verze Ubuntu a OO ?

Hlavním úkolem vývojářů je chválit nový software

Krysař

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 26 Října 2010, 13:16:40 »
Tak presne toto mi ikona OOo Quickstarteru dela taky. Ale protoze mi to az tak nevadilo, tak jsem to zatim neresil.
Ad verze: ted Ubuntu 10.10 MM, OOo 3.2.1, ale dela to uz nekolik verzi po sobe cca od 9.04 s odpovidajici verzi OOo.
„Nepropadejte naději, jste z nejhoršího vevnitř.“

jenda93

• Stálý člen
  • **
  • software engineer
« Odpověď #5 kdy: 27 Října 2010, 00:07:01 »
To Krysař:

V několika distribucích je to hlášeno jako bug.

V Ubuntu 10.10 s OO by "neměl vzniknout problém", protože po čisté instalaci Ubuntu 10.10 tam v OO volba Enable systray Quickstarter vůbec není.

Já tam mám Quickstarter jedině díky tomu, že jsem smazal původní OO a nainstaloval jsem si fork Go-OO. Instalace forku je popsaná např. tady: http://www.webupd8.org/2010/02/how-to-install-go-oo-32-in-ubuntu-linux.html

Ikona Quickstarteru má bohužel neprůhledné pozadí, stejně jako na obrázku u mého příspěvku výše. Vyřešeno to tedy není.

[Edit] Mám samozřejmě na mysli, že jsem si nainstaloval "vanilkové" Go-OO. V Ubuntu je totiž trochu jiné, upravené OO, které nechci.

« Poslední změna: 28 Října 2010, 07:15:09 od jenda93 »

Krysař

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #6 kdy: 27 Října 2010, 06:06:38 »
V Ubuntu 10.10 s OO by "neměl vzniknout problém", protože po čisté instalaci Ubuntu 10.10 tam v OO volba Enable systray Quickstarter vůbec není.

Tak s tim nemohu souhlasit. Delal jsem cistou instalaci a ac mam oddeleny /home, puvodni domovsky adresar jsem prejmenoval, aby se mi nemichalo nic z minula. Presto tam volba "povolit rychle spousteni v systemovem panelu" je a nepruhledna ikona v panelu taky. Ted to nemohu overit na jinem stroji, ale mam pocit, ze i jinde jsem tu volbu videl funkcni.
„Nepropadejte naději, jste z nejhoršího vevnitř.“

pacholik

• Závislák
« Odpověď #7 kdy: 27 Října 2010, 12:26:14 »
@jenda: Ubuntu má v repech Go-OO, ty jsi smazal původní Go-OO a nainstaloval stejný Go-OO. Ten návod je z doby kdy byla v Ubuntu jenom verze 3.1.

Miloslav Škrha

• Aktivní člen
  • *
  • Hus na pravdu brus!
    • Sedačky rychle
« Odpověď #8 kdy: 27 Října 2010, 12:54:12 »
Ta ikona zlobí od 9.10, aspoň u mě... škoda, že nejde zařídit, aby OOO byl načtenej v paměti, ale ikona se nezobrazovala, stejně ji nepoužívám, jde mě jen o rychlý start.

pacholik

• Závislák
« Odpověď #9 kdy: 27 Října 2010, 13:34:15 »

Miloslav Škrha

• Aktivní člen
  • *
  • Hus na pravdu brus!
    • Sedačky rychle
« Odpověď #10 kdy: 27 Října 2010, 18:01:34 »
Díky moc... pomohlo... ikona je jek má být :-D

vasicekabc

« Odpověď #11 kdy: 27 Října 2010, 21:36:00 »
U mě bohužel úspěch jen napůl. Gmusicbrowser je jak má být, ale u ikony stardict problém přetrvává. Divné.

jenda93

• Stálý člen
  • **
  • software engineer
« Odpověď #12 kdy: 28 Října 2010, 07:22:40 »
To silverkeeper:

V Ubuntu v žádném případě není vanilkové Go-OO. Nechci OO upravené firmou Canonical. Používám to, které je modře orámované na obrázku: http://img7.imageshack.us/img7/4687/truegooo1.jpg

Balíčky už dávno mám a za 20 sekund dpkg mi to rozhodně stojí. Rozdíly tady nechci rozebírat, nesouvisí s tématem.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.