Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox - při úkonu na stránce se objeví jestli chci uložit soubor .php  (Přečteno 1380 krát)

walish

• Návštěvník
Zdravím Vás,
mám výše zmíněný problém. Mám Ubuntu 10.04 a když normálně spustím firefox a zadám www.ubuntu.cz,tak prostě nenajede. Stejné je to s některými odkazy. Dlouho to jakoby načítá a pak "nelze načíst stránku". Z uloz.to apod. stahovat jde,ale třeba když chci stáhnout nějaký doplněk,třeba dowload helper,tak taky nejde - stahování se nezdařilo. Aktualizace normálně stahuju v pohodě. Může mi někdo poradit? Díky všem za pomoc.

EDIT: tohle vyřešeno,ale např. když chci v travianu odeslat zprávu,tak se mi objeví okno jestli chci soubor .php uložit nebo otevřít a zpráva se neodešle. Ví někdo jak na to? díky moc!
« Poslední změna: 09 Září 2010, 22:18:38 od walish »
Intel C2D@2.0GHz,3GB RAM DDR2,ATi Radeon HD 3650 512MB,Ubuntu 11.10 + Gnome3 + shell
Fiat Punto

RiP

• Aktivní člen
  • *
    • Richard Pastrňák
Re: Firefox nenačte ubuntu.cz a jiné stránky
« Odpověď #1 kdy: 09 Září 2010, 19:15:48 »
Zdravím. Zřejmě problém s IPv6. Zadejte ve Firefoxu do adresního řádku about:config a pak změňte předvolbu network.dns.disableIPv6 na true.

walish

• Návštěvník
Re: Firefox nenačte ubuntu.cz a jiné stránky
« Odpověď #2 kdy: 09 Září 2010, 19:36:32 »
To už jsem zkoušel,když jsem tady pročítal fórum,ale nepomohlo to. No,zkusil jsem to tedy ještě jednou a nic. Tak jsem resetnul systém a už to funguje,takže díky moc za radu ;)
Intel C2D@2.0GHz,3GB RAM DDR2,ATi Radeon HD 3650 512MB,Ubuntu 11.10 + Gnome3 + shell
Fiat Punto

walish

• Návštěvník
 když chci v travianu odeslat zprávu,tak se mi objeví okno jestli chci soubor .php uložit nebo otevřít a zpráva se neodešle. Ví někdo jak na to? díky moc!
Fiat Punto

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
tipuji že problém není na vašem přijímači
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

walish

• Návštěvník
To kvůli travianu musím zapínat windows? no to snad ne :-\ Stalo se mi to už i na jiné stránce,ale zkusil jsem to znova a jelo to. tady to je pořád dokola
Fiat Punto

soudruh

• Aktivní člen
  • *
  • Na Linuxu se stále učím...
Stažení .php souboru opravdu není chyba na vašem přijímači a ve stejnou dobu by se vám to stalo i na jakémkoliv jiném systemu/prohlížeči. Jedná se o přetížení webového serveru apache, který pak odesílá prázdné soubory s touto priponou.
Xubuntu 12.10@fermium; Ubuntu 12.04@mandelevium; Android 2.3.3@nobellum; Ubuntu 9.04@lawrencium; FreeNAS@rutherfordium; Xubuntu 12.04@dubnium

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.