Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Postfix [vyřešeno]  (Přečteno 688 krát)

On

• Stálý člen
  • **
    • Operační systémy
Postfix [vyřešeno]
« kdy: 24 Září 2010, 11:27:41 »
Zdravím,

pokud nainstaluju systém u mě doma + následná doinstalace balíku postfix, vše proběhne ok ...Teď jsem instaloval systém ale někde jinde, přišel domů a ikdyž jsem změnil údaje v /etc/postfix/main.cf, tak mi pořád nejdou posílat e-maily...v main.cf jsem přenastavil vše, co by být mělo dle mého funkčního PC, které mám doma, ale stále to nestačí ...

Když balík postfix přeinstaluju, tak se mi automaticky do "myhostname" doplní hostname z tama, kde jsem ten systém prvně instaloval...takže otázka zní, odkud si tento "starý" hostname postfix bere? Kde je ještě třeba co změnit, abych nemusel kvůli tomu reinstalovat systém?

Asi bych na to po chvilce laborování a googlení přišel, bohužel mě tlačí čas kvůli zítřejší svatbě, tak hledám rychlé rady..za to se tedy omlouvám...

díky za tipy..
« Poslední změna: 24 Září 2010, 13:10:21 od On »
Asus M2A-VM HDMI, Athlon 64 X2 4800+, 4GB DDR2/800Mhz,Powercolor HD 2600 XT, Ubuntu 10.10
Být posledním nevadí, ale nikdy nesmíte být poslední dvakrát po sobě - Iacocca

MacHala

• Stálý člen
  • **
  • Big Bro iz watching joo!
    • ZlejT
Re: Postfix
« Odpověď #1 kdy: 24 Září 2010, 12:07:30 »
postfix neznam, ale zkus se podivat na /etc/hosts
Prislusnik ligy, za kreativni pouzivani interpunkcnich znamenek, carek, predevsim.
=======================================
Tweetuju jako http://twitter.com/zl8

On

• Stálý člen
  • **
    • Operační systémy
Re: Postfix
« Odpověď #2 kdy: 24 Září 2010, 12:29:35 »
Blbec jsem, je to tím ...díky moc
Asus M2A-VM HDMI, Athlon 64 X2 4800+, 4GB DDR2/800Mhz,Powercolor HD 2600 XT, Ubuntu 10.10
Být posledním nevadí, ale nikdy nesmíte být poslední dvakrát po sobě - Iacocca

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.