Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Brasero nevypálí DVD+DL při rychlosti 8x  (Přečteno 1515 krát)

Roddney

• Aktivní člen
  • *
Brasero nevypálí DVD+DL při rychlosti 8x
« kdy: 27 Září 2010, 11:45:35 »
Zkoušel jsem vypálit videa na dvouvrstvé dvd Memorex. Místo maximální rychlosti jsem nastavil rychlost 8x. Videa sice jsou zapsána na disku, ale jsou nečitelná. Vypalování trvalo přibližně 14 minut. U předchozího dvd stejného druhu byla rychlost nastavena na maximální, vypalování trvalo 51 minut (což je nehorázně pomalu) a videa zapsána byla bez problému. Pokud je toto chyba Brasera, tak doufám, že bude opravena, protože mě už nebaví věčně vyhazovat peníze za dvd.  >:(

Jurkax

• Aktivní člen
  • *
  • Ubuntu 11.10 / Gnome-shell
Re: Brasero nevypálí DVD+DL při rychlosti 8x
« Odpověď #1 kdy: 27 Září 2010, 12:24:44 »
Zkoušel jsem vypálit videa na dvouvrstvé dvd Memorex. Místo maximální rychlosti jsem nastavil rychlost 8x. Videa sice jsou zapsána na disku, ale jsou nečitelná. Vypalování trvalo přibližně 14 minut. U předchozího dvd stejného druhu byla rychlost nastavena na maximální, vypalování trvalo 51 minut (což je nehorázně pomalu) a videa zapsána byla bez problému. Pokud je toto chyba Brasera, tak doufám, že bude opravena, protože mě už nebaví věčně vyhazovat peníze za dvd.  >:(

Zkusil bych jiný vypalovací program anebo média - třeba Verbatim. V jakém pořadí, to je na tobě...
Ubuntu 11.10 32bit NTB HP Pavilion dv6319 (CoreDuo @1,73GHz, 2GB RAM, 160GB HDD, GeForce Go 7400)

Roddney

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 27 Září 2010, 12:41:53 »
Mám zkušenosti takové, že Brasero umí vypalovat kvalitně, ikdyž jeho interface a funkce nejsou nic moc. Když bych to vypaloval pomocí K3B, tak mám 100% jistotu, že se zápis nepřečte. A to platí u různých typů médii. Zbytek programů pro Lin na vypalování nevim a pravděpodobně bych skončil u Nero Linuxu :-(

Roddney

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 27 Září 2010, 17:42:22 »
Tak to vypadá, že problém způsobuje nějaká aktualizace. Software ukazuje hned na začátku, že dokončuje vypalování a přitom mechanika zapisuje. Předtím jsem DVD+DL bezproblémů vypálil.

Roddney

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 03 Října 2010, 22:43:02 »
Zjistil jsem velmi zajímavou věc. Aktualizace mi odinstalovala Brasero. Takže celý je pryč....

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.