Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nefungujuca kocka plochy  (Přečteno 1411 krát)

Iwaneez

• Návštěvník
  • Yaaau
nefungujuca kocka plochy
« kdy: 03 Října 2010, 15:08:32 »
Zdravim. Mal som nastavenu kocku plochy ktora sa mi tocila ked som klikol na kolecko na mysi a hybal s nou(nie tocil koleckom, co sa uz riesilo).  Celkom som si na to zvykol. Ale po nejakej aktualizacii, neviem ktorej lebo ich mam skoro kazdy den, mi tento efekt prestal fungovat. Lepsie povedane, po zapnuti pocitaca mi to este funguje a normalne s nou tocim, ale onedlho to prestane...akoby sa to niekde vyplo. Viete mi niekto poradit?
Pls, velmi mi to chyba, mam pod kockou super zensku  ;D ;D

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
Re: nefungujuca kocka plochy
« Odpověď #1 kdy: 10 Října 2010, 20:13:59 »

Iwaneez

• Návštěvník
  • Yaaau
Re: nefungujuca kocka plochy
« Odpověď #2 kdy: 13 Října 2010, 15:10:39 »
mozno to vyznelo ze s tym neviem pracovat ale toto vsetko mam zvladnute a nastavenia su v pohode. Presiel som na ubuntu 10.10(cista instalacia), problem zotrvava. Mozno to bude nejakym programom s ktorym to ma konflikt. Lebo najskor som nahodil naspat vsetok soft co som mal predtym a az potom som skusal ci mi kocka facha. Teraz to vyzera tak ze si s nou normalne tocim a potom mi ju zrusi a uz s nou cez stredne tlacidlo neviem tocit. alebo mi funguje dalej a mozem tocit do nekonecna. Takze mi to pripada take strasne bugove, raz to ide a raz nie. nejake rady  ???

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.