Zdravím.
Mám ten istý problém, teda takmer ten istý. Taktiež mi preblikuje obraz, ale nie tak často a nie je vypnutý úplne, len proste nejak divne preskoči. už som s toho na nervy. Problém je aj v tom že mám graf. kartu mobility radeon X2300 a tá v oficialnych ovládačoch od ati nie je podporovaná (netuším dôvod, a nikde som sa ktomu nedopátral) v 9.10 som používal ovládač mesa a všetko fičalo, aj 3D. teraz 3D tiež funguje, ale ten obraz preblikuje, všimol som si tiež že najviac to robí krátko po štarte systému, neskôr už menej. taktiež mi krátko po štarte obraz akoby šumí/praská, to po čase prestane. skúšal som taktiež vytvoriť xorg.conf, keďže som sa dozvedel, že v nových verziach ubuntu sa už automaticky nevytvára bo sa používa niečo iné neviem už tú skratku. Dal som tam presne ten istý xorg.conf, korý som mal aj v 9.10, avšak nepomohlo. Mimochodom robil som čistú inštaláciu nie upgrade
A ešte jedna vec tak trochu oftopic kde sa prehadzujú ovládacie prvky minimalizovať, maximalizovať a zatvoriť s5 na pravú stranu?
Už som s tých prechodov na nové verzie na nervi. Každý boží prechod sa mi nejako pošaha, nehovorím o znovunastavovaní vzhľadu ...
Takže dik za rady atď...
za gramatické chyby sory