Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: applet upozornění a chybějící správce sítě  (Přečteno 1788 krát)

Caryfuk

• Návštěvník
applet upozornění a chybějící správce sítě
« kdy: 13 Října 2010, 17:46:08 »
Zdravím,
už delší dobu řeším problém, že mi v appletu upozornění chybí správce sítě. Normálně se můžu připojovat na net, takže v připojení není chyba. Problémy se správcem sítě začaly tím, že se občas po zapnutí počítače automaticky zakázala síť a bylo nutné vždy ji znovu povolit. To se začalo opakovat čim dál tím častěji až nakonec ikona v appletu zmizela nadobro. Teď nedávno se mi jednou stal podobný problém s ovládáním zvuku, ale to už se neopakovalo. Zkoušel jsem applet přeinstalovat, ale nepomohlo to, stejně jako přechod na ubuntu 10.10.

Už nevím, jak dostat zpět správce sítě na applet. Je to nepříjemné obzvlášť kvůli wifi, protože se mi nedaří připojit na nové sýtě (např. v kavárně. Proto prosím o radu, jak by se dal chybějící správce vrátit zpět.
Děkuji Martin

aloisam

• Host
Re: applet upozornění a chybějící správce sítě
« Odpověď #1 kdy: 13 Října 2010, 18:56:44 »
Já mám teda nm-applet součástí oznamovací oblasti a ne appletu upozornění, tak jestli ti nechybí ta.. ;)

nebo v jiným vlákně trápení s ikonou zvuku vyřešilo toto:
To je asi zbytečně drastické. Mělo by stačit ručně odebrat panel a pak ho nastavit celý znova, anebo
http://wiki.ubuntu.cz/GNOME%20Panel#Obnoven.2BAO0_standardn.2BAO0-ho_nastaven.2BAO0_panelu

Caryfuk

• Návštěvník
Re: applet upozornění a chybějící správce sítě
« Odpověď #2 kdy: 13 Října 2010, 19:10:31 »
Dík, to je ono. ;D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.