Nainstalováno na USB HDD.
Zkoušel jsem nainstalovat z alternate cd, ale tam mi instalátor hlásil, že nemůže najít cd mechaniku, tudíž jsem stáhnul a vypálil Live cd.
Při instalaci se vyskytly dva problémy:
Napoprvé nechtěl instalátor zformátovat 5GB k tomu určených, vyřešil jsem to znovu spuštěním instalátoru, (swap jsem nedělal, sice instalátor řval, ale jde to i bez něj, ne?) druhý problém byl až na konci při úklidu po instalaci (chyba při odstraˇnování nepotřebných balíčků, konkrétně jazykových), po restartu a nabootování jsem je ručně odstranil v systém>správa>jazyková podpora.
První problém, který je i v Edgym a dost mě na***l je ten, že neni po instalaci přítomen gtk2-engines-pixbuf balíček a tudíž změna téma nebylo moc funkční.
Zdá se mi, že Feisty je o dost svižnější než Edgy a to hlavně při otevírání aplikací, nebo jen prvního kliknutí na menu/aplikace, kdy se otevře téměř hned oproti Edgym, kde to trvalo o něco dýl. Instalace opery z .deb balíčku vyhodila chybu, ale opera funguje bez problému. Co mě potěšilo je to, že po instalaci desktop-effects se nainstaluje compiz a ne beryl. Compiz je jednodužší a mě víc vyhovuje. Do xorg.cpnf jsem ovšem musel přidat Option "AddARGBGLXVisuals" "True" aby se mi zobrazovaly rámy oken. Jo a je nové logo NVIDIA při startu
Kodeky jsem instaloval podle všem znamých návodů na wiki.
Gnome je 2.17.2, ale třeba nautilus je ještě 2.16.2. Feisty nepadá je stabilní a znovu se utvrzuju v tom, že dubnové ubuntu je prostě lepší než to na podzim

Snad to vydrží.

Ještě jednen takovej bug, po instalaci mam v nabídce systém>správa položku nainstalovat