Zdravim.Mám zase problém s grafikou.Potom co jsme se pořád snažil rozchodit ovladače a nepovedlo se mi to , sem si v synapticu (bo jak se to píše,hh) přeinstaloval všechno co jsem ke karře více méně podle mího mínění potřeboval,tedy všechno co tam obsahovalo slovo nvidia a bylo to pro mojí archytekturu (nvidia-glx.....).Zkrátka,po restartu pc mě naskočila i přihlašovací obrazovka,přihlásil jsem se a pak už mi jen svítila černá barva (asi barva pozadí,mám danou černou) a myš se mi taky zobrazila,můžu s ní i hýbat....pomocí klávesový skratky jsem se dostal i do správce procesů a otevřel jsem odtut i disky a ty se mi otevřeli normálně v prohlížeči souborů...včetně grafiky atd..(akorát tam byly jednodušší ikony a bylo to trošku fádnější).Hodil jsem tam zpátky původí xorg.conf a to nepomohlo,ani jsem s tím nepočítal.V xorg.conf jsem měl driver-"nv" a dělalo to tohle,skusil jsem dát "nvidia" a klasika,nenaskočila mi pak ani přihlašovací obrazovka.Nestalo se to už někdy někomu??Že by třeba věděl co s tím??Díky moc.