Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s ICQ  (Přečteno 1800 krát)

kosmopako

• Návštěvník
Problém s ICQ
« kdy: 17 Října 2010, 22:24:19 »
Zdravím, mám problém s ICQ na Ubuntu 10.04 na notebooku HP610. Bez problému se připojím a píšu si s lidmi ale po chvíli se komunikátor sekne a přestanou se odesílat ani přijímat zprávy ale při tom bez problému můžu otevřít jakýkoli kontakt a poslat zprávu kterou to ale neodešle a nezobrazi se mi ani oznámení že se například konkrétní kontakt odpojil a stále ho vidím online a internet bez problému běží, Zkoušel jsem různé komunikátory a přeinstalovat systém ale bez výsledku. Každá rada vítána.

Luwa

• Návštěvník
Re: Problém s ICQ
« Odpověď #1 kdy: 18 Října 2010, 16:34:13 »
Nevím včem může být problém, ale je tu ještě možnost na icq http://icqonline.eu/.Ale je to spíš dobrý pro zaměstnance v kancelářích a podobně.
P.S.A co máš za připojení jestli není chyba někde u tvého poskytovatele internetu?!
"Nenutim nikoho, aby mi uvěřil,já dukaz nepotřebuji. . ." Bram Stoker

kosmopako

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 19 Října 2010, 13:45:40 »
Online klienty jsem také zkoušel a je to bez výsledku. U poskytovatele internetu by problém být neměl, protože stolní PC a notebook mi jedou přes jeden router, ale na PC mam WinXP a tam funguje vše bez problému. A tohle mi to dělá ať se připojím kdekoli mimo moji síť.

kalfar

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 19 Října 2010, 19:40:50 »
Co znamená "Online klienty jsem také zkoušel a je to bez výsledku." ? To že ti stejný problém dělá i když jsi připojen přes online klienta?
Ubuntu jsem nainstaloval v úterý,ve středu jsem si přečetl tyhle stránky,čtvrtek byl dnem doinstalací programů a dnes jsmem se utvrdil,že tu Vistu jsem kupoval draze a zbytečně. >:(

Luwa

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 19 Října 2010, 19:58:53 »
Tím myslí klient v internetovém prohlížeči.Pak jestli ješte firewall nemá ňáký porty zakázaný.Tam taky mrkni.
"Nenutim nikoho, aby mi uvěřil,já dukaz nepotřebuji. . ." Bram Stoker

kalfar

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 19 Října 2010, 20:56:39 »
Tak pokud to dělá i verze v prohlížeči, tak definitivně není problém ve vašem počítači. Napadá mě snad jen tato možnost: někdo má přihlašovací údaje k vašemu účtu a přihlásí se zároveň s vámi. Windows. klient zvládne dostat zpátky kontrolu nad účtem, online verze a programy pod Linuxem ne. Zkuste použít i ve Windows jiný klient. Např. Pidgin má i verzi pro Windows. Pokud se problém projeví, doporučuji změnit heslo na účtu.
Ubuntu jsem nainstaloval v úterý,ve středu jsem si přečetl tyhle stránky,čtvrtek byl dnem doinstalací programů a dnes jsmem se utvrdil,že tu Vistu jsem kupoval draze a zbytečně. >:(

kosmopako

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 20 Října 2010, 15:28:19 »
To Luwa: mohl by jsi mi pls podrobně popsat kde tam najdu seznam všech portů, jelikož v Linuxech se ještě moc neorientuju.

To kalfar: pokud by to bylo tím že by se tam někdo druhej připojoval tak by mi to hlásilo že spojení bylo ztraceno a podobně by tomu bylo i na XP. U tohodle je právě problém že mi to žádnou hlášku o odpojení nenapíše (co se v normálních situacích stane pokud se na stejný účet přihlasí někdo jiný) a jsem stále online jen mi nereaguje na odesílání a přijímání zpráv ani na změny statusů u kontaktů.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #7 kdy: 21 Října 2010, 09:41:06 »
Skús Empathy.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

kosmopako

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 21 Října 2010, 17:58:58 »
To jAster_BA: jak už jsem psal výše... zkoušel jsem všeljaký programy i Empathy a pořád stejnej problém takže to asi hodim ze skály a bude....:)

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #9 kdy: 21 Října 2010, 21:53:09 »
Mne icq ide...sa nesťažujem...to iba tu sa vždy dočítam o mne nepoznaných veciach.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

RNA

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #10 kdy: 21 Října 2010, 22:28:42 »
Zkuste použít Mirandu a si zaškrtnout Options - Network - ICQ - Send keep-alives.......
Pokud je to proxynou na trase, mělo by to pomoct.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.