Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ubuntu 10.10 zamrzá  (Přečteno 1018 krát)

venaval

• Návštěvník
ubuntu 10.10 zamrzá
« kdy: 18 Října 2010, 17:41:54 »
povýšil jsem z 10.04 lts ,aktualizace proběhla hladce,vše vypadalo ok,sice od začátku trochu spomalený
2dny běhalo v pohodě (to kvůli čemu jsem to aktualizoval aby Avidemux spojil 2.avi filmy do jednoho ,ale ukládal to beze zvuku ,se stejně neodstranilo,přitom v asi předchozí verzi to fachalo normálně ,no nic použil jsem jiný způsob)
poté jsem si chtěl vytvořit ve Vuze .torrent soubor,a jako že se podívám do domovské složky a už to nenačetlo ,a od tý doby to dělá furt,sekne se to a ani po dlouhý době ten adresář neotevře,internet,pošta Thunderbird,applet o sezení -to jde ,ale od toho záseku se načítají stránky hrozně pomalu,jakštakš potom po dlouhé době to mohu restartovat klikátnem v panelu.když pustím tak net běhá pěkně ,jen nesmím chtít se podívat do home ?dělá to i když je vyplej ten Vuze,chroupe  chroupe  chroupe   chr chr chr  a nic nenaběhne .tak to vidím na čistou instalaci zpět na 10.04 ,protože co jsem takhle koukal tak to dělá spoustě lidí?
díky

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
Re: ubuntu 10.10 zamrzá
« Odpověď #1 kdy: 18 Října 2010, 17:51:44 »
Mrkni se na proces, který to chroupe, buď ve Sledování systému, nebo pomocí příkazu top v Terminálu.
Ještě lepší by možná byl iotop (ten měří přístupy na disk, ne vytížení CPU jako top), ale musí se doinstalovat a spustit pomocí
Kód: [Vybrat]
sudo iotop
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

venaval

• Návštěvník
Re: ubuntu 10.10 zamrzá
« Odpověď #2 kdy: 18 Října 2010, 23:02:33 »
nejspíš vyřešeno ;D
odstranil jsem program media info-gui,a jede to jak po másle.
díky arrange za radu :)

[attachment deleted by admin]

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.