Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pidgin jako primární IM  (Přečteno 2237 krát)

Amaranth

• Návštěvník
Pidgin jako primární IM
« kdy: 18 Října 2010, 20:38:13 »
Zajímalo by mě, jestli jde nějakým způsobem nahradit defaultní Empathy Pidginem ve všech ohledech - spouštění přes tlačítko "Chat" v rozbalovacím menu v horní liště, bezproblémové ovládání stavů přes nabídku u loginu (taktéž horní lišta) atd...

Jestli tu už něco takovýho je, tak se omlouvám - hledal jsem, ale marně.

Duku

• Návštěvník
Re: Pidgin jako primární IM
« Odpověď #1 kdy: 18 Října 2010, 20:49:11 »
A čo tak odinštalovať empathy? Ja som to urobil a všetko funguje tak ako píšeš, len ma štve jedna vec. Keď zmením status cez horný panel, pýta odo mňa heslo. Keď ho zadám, odpojí ma z icq a napíše, že som sa prihlásil z iného klienta. Keď ho nezadám, je všetko ako má byť.

Amaranth

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 18 Října 2010, 20:51:45 »
Já mám podobnej problém - když změním status z okna Pidginu a potom z lišty, tak mě to odhlásí z ICQ. Zajímavý je, že z Jabberu ne. Ale Empathy asi půjde z domu. Zkoušel jsem to vydržet, ale oproti Pidginu je to fakt zoufale nevybavenej program...

EDIT: Odinstalováno a po kliknutí na "Chat" se nestane vůbec nic. Určitě to bude v nějakým konfiguráku, ale netuším ve kterým...
« Poslední změna: 18 Října 2010, 20:56:43 od Amaranth »

kevin00

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 19 Prosince 2010, 00:15:09 »
Povedlo se někomu již integraci Pidginu vyřešit ?

Duku

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 28 Prosince 2010, 10:11:51 »
Keď som nedávno prechádzal z ubuntu 10.04 na 10.10 robil som formát a inštaloval nanovo... Potom som hneď nainštaloval pidgin a empathy odinštaloval. A teraz je integrovaný na 100%, čiže už nerobí problémy ani pri zmene statusu cez panel...

schidlo

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 17 Ledna 2011, 11:53:52 »
Řešením si myslí je, zrušit v Empathy všechny účty (případně je vůbec nenastavovat). Používám ubuntu 10.10. a byť mám ikonka chat je furt pro empathy a tedy Pidgin má svou vlastní ikonku, nastavování stavu na panelu funguje správně.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.