Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Panely [vyřešeno]  (Přečteno 1018 krát)

Roman777

• Návštěvník
Panely [vyřešeno]
« kdy: 19 Října 2010, 06:23:10 »
Dobry den,
1) da se nejak nastavit to, abych mel pouze jeden panel na vsechno? Win 7 mi vyhovovali - ted mam ubuntu a v jednom panelu menu + ikony pro spusteni a v druhem panelu spustene aplikace...

2) dale mam dotaz na barvu - da se zmenit barva celeho panelu? Kdyz zmenim barvu, tak se zmeni jen 80procent panlu a tam kde jsou ikony cas, vypnout atp tak barva zustava

3) panely mam prepulene - tzn to vypada jako dve polovicky panelu - viz obrazek - da se to nejak zrusit?

ubuntu 10.10. 64bit
NB HP 1060ec

[attachment deleted by admin]
« Poslední změna: 31 Října 2010, 13:28:15 od Marcel 'Maky' Šuška »

aloisam

• Host
Re: Panely
« Odpověď #1 kdy: 19 Října 2010, 08:50:36 »
1) da se nejak nastavit to, abych mel pouze jeden panel na vsechno? Win 7 mi vyhovovali - ted mam ubuntu a v jednom panelu menu + ikony pro spusteni a v druhem panelu spustene aplikace...
jeden prostě smaž, a na druhej si přidej to, co ti z toho prvního chybí..

2) dale mam dotaz na barvu - da se zmenit barva celeho panelu? Kdyz zmenim barvu, tak se zmeni jen 80procent panlu a tam kde jsou ikony cas, vypnout atp tak barva zustava

3) panely mam prepulene - tzn to vypada jako dve polovicky panelu - viz obrazek - da se to nejak zrusit?
oboje má stejnej důvod, totiž základní témata (radiance, ambiance). a) změň téma b) uprav ho

No a pokud chceš mít Win 7 :) :
http://o106.com/dockbarx-prakticky-applet-pro-gnome-panel/

Roman777

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 19 Října 2010, 18:21:17 »
super diky, da se zbavit i toho posledniho panelu? Ten jeden jsem smazal, ale u tohoto nabidka smazani neni  ;)

Jsem si nainstalil cairo-dock a panel nepotrebuji  :o

aloisam

• Host
« Odpověď #3 kdy: 19 Října 2010, 18:48:13 »
Citace
jak vypnout gnome-panel?

otevřete gconf-editor (např. pomocí alt+F2), jděte do desktop >> gnome >> session >> required_components a zde dvakrát klikněte na možnost “panel” a odmažte hodnotu “gnome-panel”.

ale přijdeš právě o to alt+F2 ;)

Roman777

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 22 Října 2010, 18:58:37 »
mam to, diky  ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.