Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: MP3 přehrávač Sansa c250 - windows XP + media player  (Přečteno 1387 krát)

mc.mint92

• Návštěvník
MP3 přehrávač Sansa c250 - windows XP + media player
« kdy: 21 Října 2010, 20:07:30 »
Dobrý Den,
Nedávno jsem si koupil starší mp3 přehrávač sansa c250 2gb. Do přehrávače lze přidávat hudbu jen přez windows media player a navíc jen ve windows xp, win7 nenajdou ani ovladače. To v linuxu můžu přehrávač přez nautilus prohlížet(vidim prazdne adresáře jako Hudba, prázné, i když jsem tam třeba něaké stopy přez WMP přidal) ale cokoli do něj přidám, nepřehraje(nevidí). V Rhythmboxu je to trochu jinak, stopy, které jsem tam naházel přez WMP vidím a můžu i mazat, ale nikoli přidávat. WMP pod wine je dost nestabilní a přehrávač nevidí. Vypadáto, že nezmůžu jinak než přepínat mezi systémy, abych si do tohohle již z trhu stáhnutého výrobku něco přidal, ale kdyby někdo poradil ----> Děkuju ! :)

mosqa

• Stálý člen
  • **
Re: MP3 přehrávač Sansa c250 - windows XP + media player
« Odpověď #1 kdy: 22 Října 2010, 08:24:38 »
pozri stvrty prispevok > http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=749795
Citace
So the moral of the story:
Don't drag and drop folders or files with whitespace--use underscores.
Use ID3v2 tags.
Don't use whitespace in the genre tag.
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

mc.mint92

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 22 Října 2010, 17:52:07 »
Děkuji za odpověď  :) asi dělám něco špatně, Editoval jsem ID3 tagy tak, že  jsem všude místo mezer dal podtržítko "_" jestli jsem to dobře pochopil. použil jsem EasyTAG, kde je v nastavení že používá ID3v2.4 tagy + jsem v synapticu našel terminálový program ID3v2 a pro pokus konvertoval jednu skladbu, ale přehrávač se chová, jak by v něm nic nebylo  :-\

[attachment deleted by admin]

macu

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 22 Října 2010, 18:25:20 »
názvy souborů by měly být bez mezer...to samé adresáře
PC: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 RAM, Intel 530HD, ASUS Z170 Pro Gaming, , 2TB Toshiba HDD Sata III DT01ACA200, Ubuntu 24.04 64bit, Gnome Shell 46
Ntb: HP Probook 650 G2, Intel Core I5-6300U, 8 GB DDR4 RAM, Intel Graphics 520, Ubuntu 25.04, Gnome Shell 48

mc.mint92

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 22 Října 2010, 18:28:26 »
samozřejmě, i to jsem udělal, ale bez úspěchu.

mc.mint92

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 22 Října 2010, 22:30:33 »
Tak jsem seděl něco přez 3 hodiny u počítače a problém vyřešen, tak jednoduše až mě to nassštvalo.. V posledních chvílích, kdy jsem to už vzdával, jsem se přehrabával v Rhythmboxu.. synchronizace tam funguje tak, že rovnou z kolekcey hudby v rhythmboxu lze přetahovat stopy do přehrávače(ze složek nautilusu to nefunguje). Stopy se hned sychronizují a není třeba žádné mazání mezer, v přehrávači jsou interpreti, alba, názvy přesně jak mají být. Je tu ale pár problémů, ale i zvláštních změn, výhod oproti sychronizaci přez WMP..
1. Nejdříve je důležité zapnout Rhythmbox a pak teprv připojit přehrávač (jinak zatuhnutí RX)  :(
2.Při synchronizaci klidně lze procházet a přehrávat stopy v mp3 přehrávači  :)
3.Přehrávač se trochu zatrhává(graficky - při normálním používání, nikoli při sychronizaci)  :(
4.Stopy se přehrávají v lepší kvalitě-basy,lepší údery(výrazný rozdíl,fakt si pamatuju jak se stopy, které jsem tam dával přez WMP přehrávali) ---> tohle nedokážu pochopit  ??? 

Přidávám 2 screeny..

[attachment deleted by admin]

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.