No zatim v tom totalne bloudim, ale kdybys mohl - treba i radou, budu moc rad.
Problem mam s tim ze ten originalni PHP
skript funguje ale pouze nasledujicim zpusobem :IP/host a port je natvrdo zadane do kodu. (coz neni moc dobre reseni) Kdyz to odesle data tak se nacte nova stranka na ktere jsou vypsane informace bud o chybe nebo o tom ze je vse Ok a ze to posila/poslalo data. A pak musim kliknout na Zpet v prohlizeci abych se vratil k puvodnimu formulari.
Tak jsem si udelal novy formular - v KompoZeru

ale lip zatim neumim - kde jsem si udelal pole na vespani IP adresy nebo hostname.
Potrebuju aby se po stisknuti tlacitka
Send nacetla ta hodnota te IP nebo hostname co je v tom textovem poli a ulozila do promenne
$address. To same si asi udelam jeste pro port. No a aby jsem dole mel nejake pole kde se budou zobrazovat ty informace co ten skript generuje a nenacitalo se to v nove strance-
To v zakladu, jeste bych rad aby se zadana adresa dala ulozit jako "defaultni" Tady abych mel promennou
$default_adress jejiz hodnota by byla defaultne zobrazena v tom textovem poli pro IP a kdyz zadam treba jinou a zmacknu "make default" aby se ta hodnota prepsala. Priste az se skript nacte by tam byla nova defaultni adresa...
A pak jeste tlacitko Reset ktere posle hodnotu promenne
$out 0 (zadne rele sepnute) a vymaze vsechny oznacene checkboxy.
No asi tak.

koukam ze si nejak moc vymyslim
Diky za vse K