Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Probuzení z režimu spánku = nefunkční klávesnice a touchpad  (Přečteno 4925 krát)

snakeeater_stbk

• Návštěvník
Dobrý den,
když spustím režim spánku a poté se obnovím do normálního režimu, tak mi naběhne samozřejmě přihlašovací obrazovka, kde zadám heslo a přihlásím se. Avšak po přihlášení již klávesnice ani touchpad nereagují. S myší je to v pořádku, jen mi někde nechce vyjet menu (například když kliknu na tlačítko pro vypnutí počítače, tak mi nevyjedou volby, jestli chci PC restartovat nebo ho dát do režimu spánku atd.). Zvláštní na tom je, že přestože můžu psát na klávesnici, co chci a nic se nestane, tak zkratka CTRL+ALT+DELETE funguje  :D
Takze... What the eF?

Mám notebook HP Pavilion 6565el
Paměť: 2 GB
Procesor: AMD Turion(tm) 64 Mobile Technology MK-36
Grafiku zrovna nevim jak ted zjistit, pac si nepamatuju co mam. Nj, jsem lama, ale snad to v tomhle pripade nebude treba.

Ubuntu je verze 10.10

Diky za odpovedi

PS: Jak se tak koukam, tak mam Desktop Edition... To asi neni verze pro notebooky co?  ;D
« Poslední změna: 28 Října 2010, 22:26:11 od snakeeater_stbk »

Rover623

Re: Probuzení z režimu spánku = nefunkční klávesnice a touchpad
« Odpověď #1 kdy: 28 Října 2010, 15:52:00 »
Je to pro notebooky,jen ještě bu to chtělo vědět jakou máš verzi systému

snakeeater_stbk

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 28 Října 2010, 22:26:27 »
omlouvam se, to jsem zapomnel zminit... mam 10.10

Rover623

« Odpověď #3 kdy: 30 Října 2010, 11:32:35 »
Tak jsem měl čas chvilku hledat,ale bohužel na internetu nic kloudného není,jen pár úprav jak si co poladit na starších vydání Ubuntu,potom už jen zmínky o tom,že po instalaci všechno funguje.Tak mě napadá,ta klávesnice už ti nefunguje v momentě kdy se zkoušíš přihlásit po probuzení nebo až potom

snakeeater_stbk

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 30 Října 2010, 16:09:53 »
az po prihlaseni, to je na tom nejdivnejsi  ???
jinak ohledne toho touchpadu... uz jsem zjistil, ze mi nefunguje ani pred odhlasenim, nemam na nej nejspis nainstalovany vubec drivery :D

Rover623

« Odpověď #5 kdy: 30 Října 2010, 17:52:54 »
Nejdřív bych zkusil vytvořit si jiný účet a zkusit to na něm,jestli se bude stávat to samé

snakeeater_stbk

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 01 Listopadu 2010, 15:38:23 »
zvlastni... zkusil jsem vytvorit toho novyho uzivatele a tam touchpad funguje po prihlaseni v pohode. jinak jsem si vsimnul, ze pred prihlasenim touchpad funguje. po prihlaseni ale na mem uctu fungovat prestane. v nastaveni touchpadu jsem nenasel nic relevantniho

Rover623

« Odpověď #7 kdy: 01 Listopadu 2010, 17:44:51 »
To je nějaká chyba v něčem co startuje po přihlášení a jen v tvém profilu,zkusil bych projít programy po spuštění

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.