Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Thinkpad Edge - přestaly fungovat funkční klávesy  (Přečteno 2309 krát)

kytt

• Návštěvník
Thinkpad Edge - přestaly fungovat funkční klávesy
« kdy: 29 Října 2010, 10:40:46 »
Zdravím,

včera než sem šel spát sem ještě nainstaloval aktualizace co mi systém nabídl. Když sem dnes ráno počítač(Lenovo ThinkPad Edge) zapnul nefunguje ani jedna funkční klávesa krom těch na ovládání přehráváče. Netuší někdo co s tím? :(

kytt

• Návštěvník
Re: Thinkpad Edge - přestaly fungovat funkční klávesy
« Odpověď #1 kdy: 29 Října 2010, 16:04:03 »
Divný je, že mi to nefunguje ani při nabootování z Live cd. Jak v Ubuntu tak v Kubuntu. Předtím mi to krásně šlo out of the box. Netuší někdo? ???

kytt

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Října 2010, 12:03:26 »
Vyřešeno po celodenním úsilí. Update BIOSu pomohl. Uf.

kytt

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 22 Listopadu 2010, 22:25:05 »
Hm, tak teď už vážně nevím. Před asi týdnem se mi to stalo znova. Opět přestaly fungovat všechny hotkeys krom ovládání při přehrávání hudby(previous track, pause/play, next track). Tak sem stáhnul ze stránek Lenova nejnovější verzi BIOSu, updatoval a všechno fungovalo. Až dodneška, opět ten samý problém. Fungují pouze tři výše zmíněné hotkeys. Chtěl sem tedy znova updatovat BIOS, ale bohužel jelikož mám nejnovější verzi tak mě to updatovat nedovolí. Už vůbec nevim co s tím, zkoušel sem různé ty diagnostické testy v konzoli, např. jaký kód to vypíše při stisku kláves. U všech kláves to nějaký kód vypsalo krom těch nefunkčních. Teď už si vážně nevim rady a budu strašně vděčnej za jakoukoliv radu.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #4 kdy: 27 Listopadu 2010, 00:12:59 »
Bude problém s acpi.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.