Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ZIP  (Přečteno 1851 krát)

Musky

• Návštěvník
ZIP
« kdy: 29 Října 2010, 18:12:05 »
Chci se zeptat zda existuje program pro linux, který rozbalí rozdělený zip soubor (zip, z01, z02), kromě těchto co vypíši? Zkoušel jsem unzip, peazip pro linux, xarchiver, integrovaný pakovač v xubuntu a ještě co je v gnome standartně (nevzpomenu si teď na název - potřebuji něco udělat ve Windows, co nejde v XUbuntu), 7-zip. Ani s jedním to nerozbalím, protože všechny hlásí chybu anebo nic neprovedou. Soubory nejsou poškozeny, protože mi jdou rozbalit v FreeCommanderu pod Wine. Peazip chce dokonce heslo i když archív žádné nemá a i když nic nezadám. Našel jsem návod - spojit archívy příkazem cat, pak archív opravit a pak rozbalit, ale to také nefunguje. Spojím příkazem cat, opravím ale už nerozbalím. Dokonce jsem nahrál gzip verze 3.3, které jsem zkompiloval a nainstaloval a ani to nepomohlo. Chtěl bych používat linux program. Už nevím co vyzkoušet. Děkuji za každou radu.

pistacik

• Návštěvník
Re: ZIP
« Odpověď #1 kdy: 30 Října 2010, 14:49:17 »
Zrovna dnes jsem řešil nějakej problém se zip souborem. Byli tam zazipovane soubory s diakritikou v názvu. Samozřejme byla nějak špatně enkodovaná. Pomohlo udělat "Mount zipped folder" přes prvé tlačítko myši v nautilu. Pak jsem mohl soubory extrahovat. Možná by to fungovalo i na rozdelený archiv.
Dell Latitude E6500, dualboot Win7/UBU10.10

pst

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Října 2010, 17:13:39 »
Pokud tam nemáš neco tajného, zkus mi to poslat, podívam se na to.

pst

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #3 kdy: 30 Října 2010, 17:32:13 »
Neviem prečo ti tto nejde ale spomínam si, že som raz niečo sťahoval, tiež to bolo v dvoch zipoch či raroch a mne to fungovalo normálne.Stačilo otvoriť jeden archív a premiestniť súbor napr na plochu.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

libor007

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 30 Října 2010, 19:58:12 »
Me to slo taky bez problemu. Rozbalujes bud jen prvni nebo posledni soubor(vyzkousej, uz si to nepamatuju).Archiver si zbytek casti vezme sam.
« Poslední změna: 30 Října 2010, 20:12:20 od libor007 »
Kubuntu 20.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.