Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nevzdávejte to předčasně!!!  (Přečteno 9993 krát)

matyno

• Host
Nevzdávejte to předčasně!!!
« Odpověď #25 kdy: 06 Prosince 2006, 21:55:07 »
Citace: Luban
Jen otazka do placu.
Win jste se naucili kde? Pocitam, ze ve skole nebo v praci. Jasne je, ze linux, kdy na nej zbyva cas jen doma, zere dost volneho casu.
Ja si vsak pripadam svobodnejsi. Proc? Protoze s win jsem byl zavisly na kamaradech apod. Ukazte mi takto zive forum pro win, jako je pro ubuntu a to jeste k tomu ma wiki a konferu.
Ubuntu me stoji dost casu, ale nelituji toho!!! Uz to zaznelo, diky vsem moderatorum a lidickam, co zde radi!!!
Jsem stejného názoru. PEACE FOR LINUX !!

Štefan

• Návštěvník
« Odpověď #26 kdy: 06 Prosince 2006, 21:59:00 »
Jen otazka do placu.
Win jste se naucili kde? Pocitam, ze ve skole nebo v praci. Jasne je, ze linux, kdy na nej zbyva cas jen doma, zere dost volneho casu.
Ja si vsak pripadam svobodnejsi. Proc? Protoze s win jsem byl zavisly na kamaradech apod. Ukazte mi takto zive forum pro win, jako je pro ubuntu a to jeste k tomu ma wiki a konferu.
Ubuntu me stoji dost casu, ale nelituji toho!!! Uz to zaznelo, diky vsem moderatorum a lidickam, co zde radi!!!
Ja nehovorim ze ubuntu je zle. Bol som nadseny, ked som ho nainstaloval. A stale si myslim, ze je to najlepsia distribucia linuxu aka v dnesnej dobe je. Ako jedina dokazal pocas instalacie spravit kopec roboty za mna.
Len ma hneva, ze neviem co mam spravit s tym rozlisenim. Proste nie je mozne aby to nefungovalo napriek vsetkym radam, ktore som si precital.
Acer Aspire 4920
RAM 2GB, Intel Core 2 Duo T5550, 1,83 GHz, 667Mhz
WXGA 1280x800 14,1"

Luban

• Závislák
« Odpověď #27 kdy: 06 Prosince 2006, 22:02:48 »
Zalozil jsi vlakno? pocitam, ze si zkusil vse. Nekdy jsem mel pocit, kdyz nekdo do par minut nenapsal, ze na me kaslou, ale pak jsem si to po sobe precetl a zjistil jsem, ze jsem se spatne vyjadril a i spatne hledal, jeste bych zkusil chat.gnulinux.cz

Štefan

• Návštěvník
« Odpověď #28 kdy: 06 Prosince 2006, 22:16:50 »
Zalozil jsi vlakno? pocitam, ze si zkusil vse. Nekdy jsem mel pocit, kdyz nekdo do par minut nenapsal, ze na me kaslou, ale pak jsem si to po sobe precetl a zjistil jsem, ze jsem se spatne vyjadril a i spatne hledal, jeste bych zkusil chat.gnulinux.cz
Vlakno som si zalozil http://forum.ubuntu.cz/viewtopic.php?id=5165
Schvlane skus si precitat prvy prispevok ci tomu chapes. Podla mna je to vystizne. Je to taky zvlastny problem ktory sa tazko popisuje
Acer Aspire 4920
WXGA 1280x800 14,1"

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
« Odpověď #29 kdy: 06 Prosince 2006, 22:21:25 »
Citace: matyno
Citace: lukas.svoboda
Citace: matyno
A nešel by eventuelně napsat nějakej fakt jako návod? Jako myslim co kde přesně stáhnout a pak jak to nainstalovat a nastavit? Já fakt moc prosim, takhle na to nepřijdu...Konsole je dobrá věc, ale já v ní neumim etě tak moc :))
Co treba toto nebo toto nebo toto nebo toto nebo toto?
nešel ..páč jsem to podle nich zkoušel
Cemu presne jste na tech navodech nerozumel? Pripadne co vam v nich chybelo?

LS

• Závislák
« Odpověď #30 kdy: 06 Prosince 2006, 22:23:41 »
Citace: st. Viper
...Len ma hneva, ze neviem co mam spravit s tym rozlisenim...
V jinem vlakne jsem vam posilal asi 6 odkazu. Zadny nepomohl? Pripadne zkuste napsat autorum tech stranek, vsechno jsou majitele stejneho notebooku jako mate vy.

Štefan

• Návštěvník
« Odpověď #31 kdy: 06 Prosince 2006, 22:31:07 »
Citace: lukas.svoboda
Citace: st. Viper
...Len ma hneva, ze neviem co mam spravit s tym rozlisenim...
V jinem vlakne jsem vam posilal asi 6 odkazu. Zadny nepomohl? Pripadne zkuste napsat autorum tech stranek, vsechno jsou majitele stejneho notebooku jako mate vy.
Skusal a nepomohlo. Daco som zistil nove ale nic progresivne. Ale aj tak diki za rady.
Acer Aspire 4920
WXGA 1280x800 14,1"

LS

• Závislák
« Odpověď #32 kdy: 06 Prosince 2006, 22:32:06 »
Nove jsem nasel jeste toto: TADY je popsany postup nastaveni vaseho notebooku v Ubuntu 6.06.

pool

• Návštěvník
« Odpověď #33 kdy: 05 Ledna 2007, 23:46:07 »
Ubuntu je fajn ale vracim se take k win.Bohuzel bez netu byt nemohu.

rivl

• Návštěvník
« Odpověď #34 kdy: 14 Ledna 2007, 12:23:27 »
Jo to je sice všechno pravda, ale trochu se zapomíná na to, že poč. má být dobrým nástrojem.
Mám Ubuntu cca 2 měsíce a i s pomocí zdejších dobrých lidiček jsem neroschodil pro mě důležité věci, jako je záloha Nokie E61, CUPS a sdílení složek ve woknech. Po včerejším šachování a přeinstalovávání CUPS dle infa z tohoto fóra se ani nedostanu natiskárnu. Vážně přemýšlím, že se vrátím k woknům.
Uznejte - živím se tím, že obchoduji. Nejsem počítačový mág a potřebuji PC používat a ne SO a NE trávit na fórech abych zprovoznil důležité věci.

Co vy na to, počítačoví mágové ?

Pavelp

• Host
« Odpověď #35 kdy: 14 Ledna 2007, 19:24:31 »
Ani tady ve vetsine nejsme magove. Je to Vase volba, nikdo Vas nenutil linux pouzivat a nikdo Vas nenuti ho opustit. Je to proste OS, ktery Vam bude, nebo nebude vyhovovat. Byl byste nerozumny, kdybyste pouzival system, ktery nefunguje. A co "my tady na to ? " Nic.

makl

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #36 kdy: 14 Ledna 2007, 20:06:33 »
Já jsem naistaloval linux (distro ubuntu 6.06) v polovině října a jakmile jsem zprovoznil všechny základní věci + spoustu kravinek, tak už jsem ve windows de facto nebyl. Nepřeinstalovával jsem ani jednou, ačkoliv zhruba třikrát jsem "vyrobil" nefunkční distribuci. Kompletní přeinstalace si myslím není nikdy nutná, stačí když člověk ví, v čem se zrovna hrabal: já jsem si ještě jako začátečník rozhasil jaderné moduly, když jsem se snažil získat podporu pro wifi, a prováděnou akci jsem v nevhodný okamžik zastavil. Stačilo vzít původní soubory a všechny jsem je zase pěkně přepsal. Takto bych mohl pokračovat, ale v tom jistě nejsem sám. Ať žije linux (a vůbec filozofie *NIXů) a díky všem lidem (nejen) tady na fóru, kteří se vždycky snaží pomoci tam, kde je to potřeba.
"The box said that I needed to have Windows 98 or better ... so I installed Linux." --- LinuxNewbie.org
Acer TravelMate® 4672LMi, Ubuntu 7.04 Feisty Fawn

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.