Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém se zvukem v Totemu pro konkrétního uživatele  (Přečteno 524 krát)

dubing

• Návštěvník
Problém se zvukem v Totemu pro konkrétního uživatele
« kdy: 09 Listopadu 2010, 08:46:54 »
Video spuštěné v přehrávači Totem je bez zvuku.
Chyba se projevuje jen u jednoho uživatele. Jde o uživatele, jehož home bylo zkopírováno z dřívější verze (Ubuntu 9.04 JJ)

Teď po použití zkopírovaného home v Ubuntu 10.10 jede video v Totemu bez zvuku.
U jiných uživatelů (a to jak založených na Ubuntu 9.04 tak založených na Ubuntu 10.10) je to OK.
V podobných případech se doporučuje smazat nastavení – ve skrytém adresáři v home. Hledal jsem nastavení Totemu v home, ale nenašel jsem příslušný adresář.

Je to věc, která se dá většinou obejít (jiný přehrávač apod) a na mém účtu bych to neřešil – bohužel se ta chyba projevuje na účtu mé dcery (která s radostí všechny nedostatky Linuxu omlátí svému nebohému otci o hlavu)

Řešení pomocí spuštění videa v jiném přehrávači (většinou VLC) není dokonalé (např. při spuštění i-vysílání ČT se to zase rozjíždí v němém Totemu).

Ještě upřesňuji, že to home jsem kopíroval (se zachováním práv: cp --preserve -r)

mosqa

• Stálý člen
  • **
Re: Problém se zvukem v Totemu pro konkrétního uživatele
« Odpověď #1 kdy: 09 Listopadu 2010, 09:32:08 »
skus premiestnit nastavenia v ~/.pulse a ~/.gstreamer [popripade aj .mplayer]
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

Rover623

Re: Problém se zvukem v Totemu pro konkrétního uživatele
« Odpověď #2 kdy: 09 Listopadu 2010, 10:26:36 »
Jestli ti to pomůže,tak nastavení Totemu je v /home/uživatel/.gconf/apps potom /.local/share (doplňky) a /.config

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.