Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pomoc s wiki.ubuntu.cz [vyřešeno]  (Přečteno 1440 krát)

Zeldyman

• Návštěvník
Pomoc s wiki.ubuntu.cz [vyřešeno]
« kdy: 07 Prosince 2006, 18:15:44 »
Warning:
You triggered the wiki's surge protection by doing too many requests in a short time.
Please make a short break reading the stuff you already got.
When you restart doing requests AFTER that, slow down or you might get locked out for a longer time!

Tohle se mi zobrazuje vzdy, kdyz se potrebuju podivat do wiki. Co s tim??? Nepripada mi ze bych mel mnoho pozadavku v kratkem case. Pro me jako pro zacatecnika je wiki docela dulezita...
« Poslední změna: 27 Října 2007, 23:11:16 od Anna Taliánová »

vasekcz

• Návštěvník
Pomoc s wiki.ubuntu.cz
« Odpověď #1 kdy: 08 Prosince 2006, 07:24:07 »
chvíli počkej
Pentium D / 1024 / 80 / X550 / LINUX KUBUNTU 8.04

Jere

• Stálý člen
  • **
Pomoc s wiki.ubuntu.cz
« Odpověď #2 kdy: 08 Prosince 2006, 10:36:18 »
Citace: vasekcz
chvíli počkej
Hhh, tak tohle je uzitecna rada, o kterou autor urcite stal :)))

Osobne bych se zkusil primo obratit na nektereho z adminu s podrobnejsim popisem, co (ne)delas (pristupujes pres bezny prohlizec, nepokousis se to stahnout nejaky hromadnym stahovatkem?)
« Poslední změna: 27 Října 2007, 23:11:05 od Anna Taliánová »

Zeldyman

• Návštěvník
Pomoc s wiki.ubuntu.cz
« Odpověď #3 kdy: 08 Prosince 2006, 13:58:09 »
Zkusil jsem to dnes znova a uz mi to jede. Takze prvni rada byla spravna :p. Zadne hromadne stahovatko jsem nepouzil, proste jsem to jen prohlizel firefoxem, ktery je soucasti ubuntu. Je mi ale porad zahadou, proc mi to psalo, nepripadlo mi ze bych behem tech dvou hodin co jsem byl u PC oteviral nejak moc stranek wiki. Kazdopadne ted to jede. Napada me jen jedna vec, pouzivam mobilni pripojeni (cdma od O2) a hraju onlineovku Ultima Onlina, takova stara parba, nekdo se stejnym typem pripojeni v te hre bugoval a GMs mu potrebovali udelit ban, ale standartne to nejak nejde, protoze ta IP u toho pripojeni se po kazdem pripojeni zmeni, takze byli donuceni zabanovat celeho providera (kvuli jednomu clovekovi) aby ale nedoplatila vetsina slusnych na tuhle chybu, tak ty ostatni, co si pozadali si proverili a udelili jim (tudis i me) VPN certifikat, pomoci ktereho, i kdyz je muj provider zabanovan, muzu hrat. Nevim jak presne to s tema IPckama je, ale myslim, jestli to nahodou ten nadmerny pocet pozadavku nezaznamenalo od vsech uzivatelu cdma a tak se to projevilo.Na wiki ubuntu, priznejme si to, nechodi nejak extremne moc lidi se stejnym pripojenim co mam ja, nemohlo to secist veskere pozadavky od vsech techto uzivatelu a po vyhodnoceni nadmerneho mnozstvi pozadavku udelit docasny ban na wiki??? Kdyby se podobna vec stala vcera nekomu co ma cdma, mohl by se sem ozvat a tim by byla pro me zahada vysvetlena. Pokud by se sem vyjadril nejaky webmaster wiki, proc mi to psalo to co to psalo, bylo by to uplne to nejlepsi. Kazdopadne ted mi to frci, tak to tu muze klidne moderator smaznout. Vsem co se docetli az sem (kua jsem se rozepsal zas o uplnych ....) preji prijemny den :o)
« Poslední změna: 27 Října 2007, 23:10:24 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.