Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: repráky sa nevypínajú  (Přečteno 1480 krát)

mircin

• Návštěvník
repráky sa nevypínajú
« kdy: 29 Listopadu 2010, 18:31:02 »
zdravím, mám tu taký menší bug, v ubuntu 10.10, keď fyzicky vypnem repráky tlačítkom, tak hudbu stále počuť. nevie niekto, ako to opraviť?
Prišiel som, videl som a neveril vlastným očiam.

mosqa

• Stálý člen
  • **
Re: repráky sa nevypínajú
« Odpověď #1 kdy: 29 Listopadu 2010, 19:41:35 »
a z coho hra ta hudba ked su repraky vypnute? napis aspon aky mas hw [a skontroluj ci tam nemas vzadu pichnute dake sluchatka alebo daku podobnu blbost]
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

mircin

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Listopadu 2010, 15:59:59 »
no tá hudba hrá práveže z tých vypnutých reprákov, alebo sluchatiek, to je jedno čo je tam pichnuté. hw je staršia vykopávka a zvukovka je integrovaná, ako by to pomohlo?

karlitos

• Stálý člen
  • **
  • Bioinformatics - solutions in-silico
    • homepage
« Odpověď #3 kdy: 30 Listopadu 2010, 16:25:32 »
Jestli chces dostat odpoved tak prosim popis PORADNE jak to mas zapojene a co pri tom delas :
Jake repraky, jaky tlacitko, jak to mas pripojene, jake Ubuntu....
Ja to chapu tak ze mas nejake aktivni  stereobednicky, kde kdyz je vypnes vypinacem nekde na nich tak z nich jde stale zvuk. To mc nechapu, ale je mozne ze i kdyz jsou ty bednicky vypnute - tedy vypnuty muze byt maximlane zesilovac co v nich je zabudovany - tak satale prijmaji zvuk z pocitace pokud jsou pichle do zkukove karty. Ten zvuk by ale mel byt tak 10x tissi. No v tom pripade ti pomuze jen vytahnout bednicky ze zvukovky nebo poridit jine ktere takhle neblbnou.
Lenovo ThinkCentre A61 912073G
Athlon X2 5000+ 4GB RAM Nvidia Geforce 9500GT
Linux Mint 9 Isadora , Win7 64Bit

mircin

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 30 Listopadu 2010, 17:45:50 »
vyššie som písal, že ubuntu mám 10.10, donedávna som používal 10.10 RC a potom chvílu fedoru 14 a ani v jednom z nich som túto chybu nespozoroval, repráky mám Logitech Repro LS-21, 2.1 a aktuálne som si všimol, že táto chybička sa objavuje len ak v nich mám strčené sluchatka, ak hudbu nepočúvam cez sluchatka, tak je všetko v poriadku

karlitos

• Stálý člen
  • **
    • homepage
« Odpověď #5 kdy: 30 Listopadu 2010, 21:59:19 »
Jo, koukam ze ty repraky maji nejake ovladani, na nem je vypinac ? Ten dela co ? Odpoji ty repraky (ten zesilovac uvnitr) od proudu? No a kdyz mas v tech repracich sluchatka hraje ti to dal z repraku nebo ze sluchatek ? Mozna je ten vystup na sluchatka pruchozi - proste zvuk jde kabelem do repraku a tam je rozbocka, do sluchatek  do repraku. A kdyz vypnes repraky prestanou hrat logicky, ale ten vystup na sluchatka to nijak neovlivnuje

pepéé

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 30 Listopadu 2010, 22:36:38 »
he he. Stalo se mi to samé. S verzí 10.10. občas slychávám slaboučké zvuky přes vypnuté bedny.
Já mám ale počítač takové menší studio a spousty připojených zvukových periferií...chvilku teda hledám nějaké sluchátka nebo něco připojenýho a pak si řeknu že jsem asi paranoidní  ;D a asi jsem  ;D

Každopádně pokud se na externích repráčkách natvrdo vypne zesilovač, není možné aby repráčky dál hráli!
Leda že by tam byl někde přepínač na Active a Pasive...
Fire's in my soul, steel is on my side

karlitos

• Stálý člen
  • **
    • homepage
« Odpověď #7 kdy: 01 Prosince 2010, 11:10:32 »
A nebo jsou to HiFi repracky od Vietnamcu  :) coz ale tady nejsou.
Jinak ja mam treba ve svem Thinkcenter pocitaci reprak kterej normalne hraje a docela nahlas, zednej PcSpeaker, normalni mono reprak. Nojo IBM a jejich kouzla ...

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #8 kdy: 02 Prosince 2010, 22:38:58 »
Hej tiež som to pozoroval na staručkom compaqu.Náhodou keď som došiel na funkciu tohto mono repráčiku som bol z toho unesený...jak malý karolko som sa stým celý večer hral ;D
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.