Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: obmedzovanie rychlosti stahovania lan portu  (Přečteno 1351 krát)

p3dr0

• Návštěvník
obmedzovanie rychlosti stahovania lan portu
« kdy: 29 Listopadu 2010, 22:24:17 »
Zdravim vo spolok..
Mal by som na vas prosbu a zaroven by som chcel aj rozbehnut debatu ze aky pouzivate softik na linuxe- debiane na ovladanie rychlosti pripojenia totizto potrebujem taky programik ktory si tu rychlost budem obmedzovat podla mojich poziadavok aj casovo rad by som aby cez den stahoval pomalsie a cez noc rychlejsie urcite politiku chapete tak presne ako dobre hadate sa to robi cez router ale rad by som si to spravil na serveri nech znizim nejaku tu pracu svojmu routru....:)
hmm tak co viete mi niekto poradit nejaku aplikaciu ktora by toto ovladanie a obmedzovanie zvladala?
za odpoved vopred dakujem

8472

• Aktivní člen
  • *
  • Zivot je ako rebrik do kurina, kratky a osraty ...
Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
Re: obmedzovanie rychlosti stahovania lan portu
« Odpověď #2 kdy: 29 Listopadu 2010, 22:37:57 »
hoďte si do googlu Traffic shapping tc, najdete toho dost i v češtině.
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

p3dr0

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 29 Listopadu 2010, 23:25:47 »
no tak to ma nenapadlo hento dat do google diki za radu...:)

p3dr0

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 29 Listopadu 2010, 23:35:02 »
http://www.ubuntugeek.com/how-to-change-network-card-speed-and-duplex-settings-in-ubuntu.html

a no toto nevyzera zle len nikde sa tma nemozem docitat ze si to dokaze poradit aj s casom cize ze o polnoci ina a cez den nieco ine hmm ci sa mylim?

p3dr0

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 29 Listopadu 2010, 23:42:30 »
este chcem doplnit najlepsie keby to ovladalo a znizovalo len torrenty ale to uz asi moc chcem viete ide mi o to ze potrebujem obmedzit odosielanie rychlosti torrentov a ja vie mze cez ten router to ide v poho ale nechcem ho zbytocne zatazovat. a zas tieto programi co som pozeral tak to obmedzia cely lan port a to znamena pre mna ze ked chcem tahat zo servra cez siet tak by osm mal tu obmedzenu rychlost a to nechcem...
Dufam ze ste ma spravne pochopili proste obmedzit rychlost pripojenia internetu ale nie cez router ale pc ale tak aby som neobmedzoval cely lan port je to asi dost komicke a dost nelogikce ale ak mate nejake riesenie ako to vyriesit tak sem s tym...:)

p3dr0

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 30 Listopadu 2010, 00:07:01 »
mimochodom teraz ma napadlo ze by to slo jednoducho vyriesit keby to ten torrent klient mal v sebe len on ma len rychlost ale od casu sa to neda regulovat hmm neviete niekto taky torrent klient v ktorom sa da aj podla casu regulovat rychlost stahovanie pouzivam rtorrent ako je super ale on to bohuzial nema a to by vyriesilo moje problemy..:)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.