Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ubuntu po zapnuti sa restartuje  (Přečteno 780 krát)

malek8

• Návštěvník
ubuntu po zapnuti sa restartuje
« kdy: 30 Listopadu 2010, 18:14:20 »
Zdravim,

Vzdy ked zapnem ubuntu, po prihlaseni sa restartuje, bud hned alebo po spusteny dalsej aplikacie, mam taky pocit ze to zacalo robit po aktualizacii ale nie som si isty.
sa mi vidi ze ho mam blbo nainstalovany, ze nemam vyhadeny swap priestor, cize pouziva len ramku ktora ma 1giga, je mozne ze by to bolo tym, ze uz po starte zapne tolko programov ze vycerapaju ramku a restartne sa?
predtym ak nejaky program zabral na ramke moc miesta tak vypol len ten program, ted je to mozno nejaka aplikacia vdaka ktorej to padne cele :) mam tam naisntalovyn lamp, ftp server takze po starte sa toho celkom dost spusta :) (domace "vyvojove prostredie" :)))

takze dotaz c1 :)
co stym?:) ako najdem log ze co donutilo restart? (to mozno zvladnem aj sam:)))
2. je mozne vytvorit swap priestor uz po instalacii? nerad by som to vsetko preinstalovaval, dalo to prace vsetko nastavit tak ako to je
2a. je mozno vsetko tak ako to je zalhovat a pak vrazit na novo naistalovany linux?:)

ide o notebook fujitsu lifebook 1g ramky, dvoj jadrovy.. volne miesto cez 6giga ale to asi nie su moc podstatne informacie :)

dakujem :)

malek8

• Návštěvník
Re: ubuntu po zapnuti sa restartuje
« Odpověď #1 kdy: 30 Listopadu 2010, 18:37:46 »
taak som dal v nudzovom rezime opravit poskodene balicky a vyzera ze to funguje, snad vydrzi :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.