Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kaffeine najde pouze několik stanic  (Přečteno 2307 krát)

l1012

• Návštěvník
Kaffeine najde pouze několik stanic
« kdy: 19 Prosince 2010, 20:16:46 »
Zdravim, dal jsem přes program Kaffeine poskenovat TV a nalezl pouze ČT1,ČT2,ČT4, a ČT24. Nemůžu naladit ostatní stanice Prima,Nova atd. Můžete poradit, jak naladit zbytek? Díky.
Nebo by stačilo, kdyby někdo poskytl channels.dvb pro Krašov.
« Poslední změna: 19 Prosince 2010, 20:33:31 od l1012 »
Ubuntu 10.04

inuendo

• Aktivní člen
  • *
Re: Kaffeine najde pouze několik stanic
« Odpověď #1 kdy: 19 Prosince 2010, 21:21:17 »
ahoj-zkus dotaz trochu rozšířit-jakou máš tv kartu,pc,netbok......
záleží na anténě-takže vyzkoušej co ti naskenuje když pojedeš na anténu od tv

l1012

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 20 Prosince 2010, 08:32:53 »
V pc mám kartu Pinncle PCTV 310i (Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7133/SAA7135 Video Broadcast Decoder (rev d0)). Anténu mám taženou přes rozbočovač od setboxu na kterém v pohodě fungují všechny dostupné programy, které vysílá vysílač Krašov. Ještě jsem si všiml, že v adresáři /home/lubos/.kde/share/apps/kaffeine/dvb-t chybí soubor cs-Plzen. Takže mě asi schází seznam kanálů pro Novu atd.
« Poslední změna: 20 Prosince 2010, 08:34:53 od l1012 »
Ubuntu 10.04

slamozrout

« Odpověď #3 kdy: 20 Prosince 2010, 19:50:05 »
Zdravim, ja tam nemam slozku dvb-t, channels.dvb taky nemam a fungují mi vsechny programy. Pouzivam kaffeine 1.1. Zkus se podivat v kaffeine televize => nastavit televizi => obnovit data z prohledavani pres internet. Pak v nastaveni televize na karte zarizeni 1 mam nastavenej zdroj cz-All.
Pak me jeste napada podivat primo v lazeni programu jestli tam nemas nastaveny primo poskytovatele, ct1 a nova maji jineho poskytovatele.A jeste sem si vsiml, ze pri pustenem programu a soucastnem lazeni mi naladi pouze programy od poskytovatele ktery vysila prave pusteny program.
MSI P35 Platinum, Core 2 Duo E6850 3GHz, Patriot DDR2 2x1GB 800MHz Kit, ASUS EN8600GT 512MB DDR3, Archlinux....

l1012

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 20 Prosince 2010, 20:21:27 »
Díky za odpověď, teď teda nejsem doma, ale tuším, že nic takového jako
Citace
kaffeine televize => nastavit televizi => obnovit data z prohledavani pres internet
tam snad ani nemám.  ??? :)
A ani z hlavy netuším, jakou mám verzi Kaffeine.
Ubuntu mám 8.04.
Ubuntu 10.04

slamozrout

« Odpověď #5 kdy: 21 Prosince 2010, 11:04:30 »
Díky za odpověď, teď teda nejsem doma, ale tuším, že nic takového jako
Citace
kaffeine televize => nastavit televizi => obnovit data z prohledavani pres internet
tam snad ani nemám.  ??? :)
A ani z hlavy netuším, jakou mám verzi Kaffeine.
Ubuntu mám 8.04.

Tak to budes mit urcite starsi verzy neco okolo 0.88 spis min a kde3. Jam mam kde4, takze asi proto ty rozdily. Zkus se pohrabat v nastaveni nekde urcite musi bejt.

jeste me napadlo to trosku obejit pomoci w_scanu a nechat si vygenerovat primo channels.dvb a pak ho vlozit do kaffeine.
w_scan by mel ji naistalovat podle wiki pomoci
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get install w-scan a pak pomoci 
Kód: [Vybrat]
w_scan -k -c CZ >> /home/slamik/Desktop/channels.dvb vygenerovat channels.dvb.
Zkousel jsem to vygenerovat a vysledek v priloze.Staci prejmenovat na channels.dvb a muzes to zkusit.

[attachment deleted by admin]
MSI P35 Platinum, Core 2 Duo E6850 3GHz, Patriot DDR2 2x1GB 800MHz Kit, ASUS EN8600GT 512MB DDR3, Archlinux....

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.