Zdravím.
Mám takový malý problém. Po přihlášení do systému jsem si zvolil automatické spouštění programu TrueCrypt, protože se mi někdy stane, že mi vyběhne hláška "truecrypt has already running" (i když neběží) a musím se minimálně odhlásit a znovu přihlásit aby se problém vyřešil. Důvod proč chci aby se mi program spouštěl hned se systémem je ten, že před odhlášením nemusím vypínat hromadu dalších programů...
Nicméně problém kvůli kterému jsem zde je ten, že když se mi truecrypt zapne hned při startu systému, jeho ikonu (indikující spuštěný truecrypt) mi nezaregistruje gnome a ikona je jakoby za vrchní lištou a já jí nemůžu nijak stisknout po minimalizaci Truecryptu. Někdy to dokáže poměrně zdržet, když se nemám jak jinak dostat do programu.
Napadlo mě, že když se nějakým způsobem zpomalí start truecryptu a ten se nastartuje až po gnome, tak jej gnome správně zaregistruje a ikonka mi zůstane v horním panelu. Nicméně nevím jak na to

. Napadlo mě, že by se dal vytvořit nějaký script, který by se zpožděním 5-10sec. spouštěl truecrypt a ten bych umístil do automaticky spuštěných aplikací místo samotného truecryptu. Problém vězí v tom, že neumím programovat a toto je již na mě moc složité. Nemáte náhodou někdo nějaký podobný script již napsaný? Patřičné úpravy bych si už provedl sám. Byl bych vám moc vděčný.
Šťastné a veselé.