Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ako prekonvertovat FLAC do WMA formatu?  (Přečteno 3435 krát)

rnboy211

• Návštěvník
Ako prekonvertovat FLAC do WMA formatu?
« kdy: 03 Ledna 2011, 16:19:57 »
Caute ludia, tak po dlhsej dobem I potrebujem od vas one radu. Ako mozem bez problemovo prekonvertovat audio subory z FLAC do audio formatu wma (windows media audio). Viem, co si mozno niektori myslite o wma, ale jednoducho to potrebujem surne. Poradite nejaky soft? Mam sound coverter ale ten vie iba otrepane mp3 format a potom, aac, ogg, wav... ale nie wma. Vie niekto poradit? thnx all  ;) 8)
... milujem tučniakov, pretože oni milujú mňa!

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
Re: Ako prekonvertovat FLAC do WMA formatu?
« Odpověď #1 kdy: 03 Ledna 2011, 17:17:38 »
Audacity, je v repozitářích  ;)
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

rnboy211

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 03 Ledna 2011, 17:41:09 »
Oh my got! Ja som teda pako!!!  ;D Úplne som na to zabudol, že s nim (audacity) to ide  ;D ale pekne ďakujem za radu idem si ho aj nainštalovať, zatiaľ som ho nemal možnosť na čo využívať, ale teraz už aj hej.. Jo a nevieš, čí sa tam dá prekonvertovať do kvality 128kbps alebo 130kbps? ak nie, je nejaká iná možnosť, ako to tam potom nastaviť? Inač fakt ešteraz ďakujem, že si to spomenul  ;)  8)

rnboy211

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 03 Ledna 2011, 21:10:31 »
... no som si nainstaloval ten Audacity, vlozil FLAC subor a dal prekonvertovat do wma 180kbps, ale vzdy mi to pri tom exporte suboru spadne cely Audacity   :( skusal som to aj do ineho formatu a rovnako. Jedine u mp3 mi to ide v pohode, ale ako sa ukonci export tak spadne opat cely audacity a potom to pise, ze automaticka oprava padu a dalej: pri poslednom spusteni audacity niektore projekty neboli spravne ulozene. No bodaj by ani nie, ked mi to spadlo  ;D Nevie niekto, co stym moze byt? Mam ubuntu 10.10

rnboy211

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 03 Ledna 2011, 21:12:17 »
... len tak ma este napadlo, ci neexistuje nejaka lahka cesta, ako prekonvertovat ten flac do wma (128kbps) pomocou terminalu. Ale nejaky lahsi prikaz  ;D ;D ;D alebo je este nejaky iny sposob?  ??? ??? ??? ::)

mosqa

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 03 Ledna 2011, 21:31:52 »
pacpl [tiez by mal byt v repos] je cli nastroj, spusti ho v priecinku kde mas flac >
Kód: [Vybrat]
pacpl *.flac -to wmaneviem ci sa da nastavit vystupna kvalita ale pri skuske to robilo 128kbps [kodeky potrebujes ffmpeg a flac]
« Poslední změna: 03 Ledna 2011, 21:34:40 od mosqa »
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

rnboy211

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 03 Ledna 2011, 21:59:36 »
... a nevies ako ho mozem spustit? Prepac, take veci som moc neriesil, akurat len teraz. V aplikaciach ho nevidim nainstalovany ale je. Skusil som kliknut aj na pricinok aj na samotny flac ci mi nieco neukaze a nic. Fakt som jedla z takych veci, alebo co? ;D

mosqa

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: 03 Ledna 2011, 22:30:04 »
v terminaly, myslel som ze to ti problem nebude robit ked si pisal ze moze byt aj pomocou terminalu :)
[do priecinku kde mas tie flac sa presunies pomocou prikazu cd]
aby si to mal jednoduchsie tak si mozes v grafickom spravcovi suborov v domovksej zlozke vytvorit adresar wma, donho skopiruj vsetky tie flac. subory, z menu aplikacie>prislusenstvo spusti terminal, napis
cd wma a potom uz len napis ten prikaz co som ti pisal vyssie
« Poslední změna: 03 Ledna 2011, 22:31:53 od mosqa »
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

rnboy211

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 03 Ledna 2011, 22:48:31 »
No, ano, pisal som, ze moze byt aj pomocou terminalu, ale este som nekonvertoval ziaden subor cez neho. Inac uz to ide, takze pekne dakujem aj tebe za radu. Len tam je kvalita 140, nevies este, prosim, poradit ako mozem zmenit na inu? najlepsie je 128kbps alebo este 130kbps. A este jeden problem je, ono mi to cely ten audio subor, teda ten flac neprekonvertuje. Iba polovicku a druhu uz nic. Mam na mysli, ze i 3,38 mint mi ide iba 1,52 minut. Alebo ze by to zle spravil, idem skusit este raz.

rnboy211

• Návštěvník
« Odpověď #9 kdy: 04 Ledna 2011, 19:13:09 »
... no tak to flac už mám bez problémovo vo formáte wma. Takže ďakujem za rady, pomohlo až na to, že neviem ako to nastaviť na 128kbps, ale nevadí. Big thnx  8)

mosqa

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #10 kdy: 05 Ledna 2011, 10:02:20 »
128kbps by mala byt predvolena hodnota, ale mozes skusit este za ten prikaz pridat
--bitrate 128ak chces viac moznosti tak pozri [v terminaly] man pacpl

rnboy211

• Návštěvník
« Odpověď #11 kdy: 06 Ledna 2011, 11:41:03 »
... predvolený bitrate som mal 140kbps. A áno man pacpl mi dosť pomohol, thnx you  ;) :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.