Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Špatně načtené nabídky v liště  (Přečteno 1265 krát)

volkolak

• Návštěvník
Špatně načtené nabídky v liště
« kdy: 06 Ledna 2011, 07:12:33 »
Zdravím, mám takový menší problém. Když zapnu notebook, tak se skoro pokaždé stane, že se mi špatně načte nabídka v horní lište. Pro představu přidávám screenshot.

Je to ta část nabídky, kde je stav baterie, ovládání hlasitosti, email/chat, atd. Ten zbytek co tam z toho zůstane zobrazen nefunguje. Většinou stačí restartovat notebook jednou, v horším případě to zůstává i po restartu.

Nevíte někdo co s tím? Díky za jakoukoli radu.

Evžen Šubrt

• Závislák
    • EuGenio's Lair
Re: Špatně načtené nabídky v liště
« Odpověď #1 kdy: 06 Ledna 2011, 09:57:17 »
Tohle se mi na 10.10 taky někdy stává. Nemusíš kvůli tomu restartovat - mě vždy stačí kliknout na panel pravým, změnit jeho velikost tam a zase zpátky a všechny věci v panelu se srovnají a zobrazí správně.
Athlon X2 6000+, MB ASUS M2R32-MVP, 6GB RAM, ATI Radeon HD7850 1GB, 1GB SSHD + 250GB HDD, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander 64bit

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 06 Ledna 2011, 10:04:58 »
Mě se toto děje na všech počítačích už od 10.04 a upřímně největší důvod proč se těším na jarní vydání 11.04 je právě to že tam už se o to stará jiná fičura.
ps: stačí se jinak jen odhlásit a přihlásit  ;)
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

volkolak

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 06 Ledna 2011, 13:50:53 »
Super, díky za radu s odhlášením, to mě ani nenapadlo.  ;D

vasicekabc

« Odpověď #4 kdy: 06 Ledna 2011, 16:36:56 »
Řeším to už po několik vydání Ubuntu a vyřešil jsem to docela takhlehttp://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,49866.0.html

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #5 kdy: 07 Ledna 2011, 10:15:51 »
pkill gnome-panel je už i má ikonka na ploše  ;D díky. Do jara to už odklikám a v unity to vypadá bez problémů.
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

volkolak

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 08 Ledna 2011, 11:44:11 »
Jo, poté co jsem si přidal na panel pkill gnome-panel a jednou ho spustil, tak po každém zapnutí už nabíhá horní panel a všechny ikonky bez problémů tak, jak má. Dík za radu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.