Pokud vezmeš adresu nějakých stylů ze zdrojáku stránky a vložíš jí v novém okně do adresního řádku zobrazí se CSS?
Máš updatovaný systém?
FYI: Když budeš frfňat nikdo ti neporadí 
- ked vezmem adersu nejakeho css stylu napr. z youtube, co mi nejde a skusim dat do prehliadaca, tak mi ho nenacita ... taktisto ako obrazky z toho serveru
- system updatovany mam ... ale ako som pisal robilo mi to vo viacerych verziach ubuntu (predtym to bolo asi 9.04 atd) ... teraz mi to robi na 10.10 akurat pri inych strankach ... aj ked som dal update systemu
hmmm ospravedlnujem sa, ked si niekto mysli, ze frflem, ale otazky typu skusal si dat refresh ma prekvapuju, pretoze to je dost logicke, ze som naprv skusal vsetko mozne a az potom som sem napisal.
ja som sa tiez cudoval ako je to mozne ... ze mi len z niektorych serveroch nechce nacitat obsha ako css alebo obrazky, ale je to proste tak
Vypadá to skutečně na nějakou chybu, ale zřejmě není jen v Ubuntu -- mně ani většině ostatních lidí se to neděje. Zajímá mne ale, v čem to vězí.
nevravim, ze je to cisto chyba Ubuntu, ale ubuntu nejako zrejme nedobre pracuje s mojim pripojenim do internetu ... ale ja nemam ziaden problem s pripojenim internetu ... vo vsetkych OS na vsetkych PC bezi internet normalne bez problemov iba v ubuntu mi robi taketo veci a to aj na viacerych PC
Bylo by dobré znát typ připojení k síti za routerem a poskytovatele.
Děje se to, když se připojíš jinak nebo zcela jinam? Děje se to, když místo URL zadáš natvrdo IP adresu cílového serveru? A co je v souboru /etc/resolv.conf? A co na to Jan Tleskač?
Deje sa to len ked sa pripojim doma k internetu. Skusal som pripojenie cez mobil a zobrazilo mi to ok. Takze ako som uz pisal bude to nejaky problem Ubuntu s mojim internetom ibaze nechapem, preco len niektore stranky nechce korektne zobrazovat.
takze net mam porieseny tak, ze mam doma wifi router TP-LINK, ktory je napojeny cez sietovy kabel na zariadenie AirMAX (http://www.ubnt.com/airmax).Obsah suboru /etc/resolv.conf:
# Generated by NetworkManager
nameserver 192.168.1.1
zmenit DNS na 8.8.8.8 nepomohlo