Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pomoc s Empathy  (Přečteno 1493 krát)

ewans

Pomoc s Empathy
« kdy: 15 Ledna 2011, 15:27:46 »
Ahoj,
líbí se mi integrace Empathy do lišty nahoru, tak jsem ho po dlouhém odhodlávání spustil místo funkčního PSI. Mám však několik problémů:
1. Po uspání do paměti mě nepřipojí k jabbim.cz ("Chyba sítě"). Facebook chat a "Lidé v okolí" fungují. Pro připojení pomůže jít do nastavení účtu a změnit třeba zdroj, pak dát použít a už to frčí. Nevíte co s tím? Někde jsem tu četl o repozitáři Geb-deb - ty vůbec nemám přidané a proposed - ty nemám spuštěné. Jak tuto chybu odstranit?
2. Jde kontakt list nějakým způsobem zmenšit(šířku)? Dovolí mi to pouze tak, abych viděl všechny nápisy v horní liště, což mi zabírá 1/4 obrazovky. Jde toto nějak vyřešit? Zkoušel jsem v Devilspie nastavit menší šířku, ale nepomohlo to.
3. Jdou oddělit skupiny jednotlivých serverů? Nelíbí se mi to všechno naházené bez jakéhokoli oddělovače.
4. Dám vymazat okno zpráv (ctrl+L), zavřu ho, otevřu a staré zprávy opět vidím...

Abych změnil klienta mi napište pouze v případě, že ho umíte integrovat pod tu obálku v horní liště ;-)
Díky za rady
« Poslední změna: 15 Ledna 2011, 15:30:33 od ewans »
Ubuntu 12.10 na Lenovo R61.
Kubuntu 12.04 jako domácí desktop.

vmonkey

• Aktivní člen
  • *
Re: Pomoc s Empathy
« Odpověď #1 kdy: 15 Ledna 2011, 15:39:37 »
Můžeš vyzkoušet Pidgin, záleží jak ti bude vyhovovat. Mně teda vyhovuje víc než Empathy. A pod obálku se integruje:)
Ubuntu 14.04, Acer Aspire v15 Nitro Black

ewans

« Odpověď #2 kdy: 16 Ledna 2011, 18:14:30 »
Tak mám už druhý den Pidgina, ale pořád to není ono... Nenašel jsem jak rozdělit CL podle typu připojení. Dohromady je to hrozný.
Ubuntu 12.10 na Lenovo R61.
Kubuntu 12.04 jako domácí desktop.

vmonkey

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 16 Ledna 2011, 18:50:10 »
V Empathy to třídění podle účtu nejde. Do Pidginu lze doinstalovat plugin z této adresy... Ten plugin se jmenuje Extended Buddy List.
Ubuntu 14.04, Acer Aspire v15 Nitro Black

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.