Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Potíže s překladem nainstalované SeaMonkey  (Přečteno 2281 krát)

Jan Nárovec

• Návštěvník
Potíže s překladem nainstalované SeaMonkey
« kdy: 20 Ledna 2011, 11:33:50 »
Po stažení aplikaceze stránky SeaMonkey (nejnovější české verze pro Linux) se mi nedaří nastavit češtinu.V nastavení je vidět čeština a pod ní angličtina jak to mám ve Windows,ale po spuštění se objeví anglická verze.  Odinstaloval jsem několikrát SeaMonkey i celou složku a pokusil se tentokrát přes centr stáhnout a nainstalovat novou, ale je stále stejná ani v Guglu jí nepřeložím.( Na stránce Sea monkey  se mi objevila objevila  hláška, že se mne stránka snaží přesměrovat na jinou,která nelze přeložit).Ví někdo jak z toho.Thurnderbirt mám český ale Sea je mi sympatická a jsem na ní zviklej.
Honza

HonzaD

• Stálý člen
  • **
    • VoIP a internetová komunikace
Re:Potíže s překladem nainstalované SeaMonkey
« Odpověď #1 kdy: 08 Ledna 2016, 11:12:19 »
mám stejný problém. Pořád je to EN.. :) v distribuci lxle 32 bit

macu

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 08 Ledna 2016, 14:00:47 »
Seamonkey nepoužívám, nicméně nedávno se mi v FF stalo něco obdobného...část prostředí byla v CZ, část v EN. Nakonec mi pomohlo deaktivovat jazykové balíčky pro EN (v sekci Doplňky - Jazykové balíčky) a následně po restartu FF již bylo vše v češtině....tudíž může být obdobné i v Seamonkey, ale ber to s rezervou, nemám odzkoušeno
PC: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 RAM, Intel 530HD, ASUS Z170 Pro Gaming, , 2TB Toshiba HDD Sata III DT01ACA200, Ubuntu 24.04 64bit, Gnome Shell 46
Ntb: HP Probook 650 G2, Intel Core I5-6300U, 8 GB DDR4 RAM, Intel Graphics 520, Ubuntu 25.04, Gnome Shell 48

HonzaD

• Stálý člen
  • **
    • VoIP a internetová komunikace
« Odpověď #3 kdy: 16 Ledna 2016, 21:25:47 »
Dobrý pomohlo stáhnout tento balíček: https://archive.mozilla.org/pub/mozilla.org/seamonkey/releases/2.39/langpack/seamonkey-2.39.cs.langpack.xpi z webu: http://www.seamonkey-project.org/releases/ v seamonkey a nainstalovat.

A pak dát v nastavení první položku (vzhled v cz) a přepnout jazyk uživatelského rozhraní.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.