Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak deaktivovat šifrování dom. adresáře, tak aby šel připojit i z jiného distra?  (Přečteno 1695 krát)

jadd

• Stálý člen
  • **
Já jsem tuhle možnost při instalaci využil jen jako zvědavost, jak to bude fungovat. Ověřil jsem si, že to není pro mě praktické, protože to neustále vyžaduje heslo, pokud chci zobrazit domov. složku i když jsem přihlášený.
Nejvíc mě ale vadí, že se na ní nedostanu z jiného distra, což chápu.

Jak to teda Prosím dešifrovat ? navždy, do té doby než to zase budu chtít použít.

« Poslední změna: 22 Ledna 2011, 02:13:29 od Daja51 »

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

romor

• Aktivní člen
  • *
Alebo použi iný spôsob šifrovania, napr. TrueCrypt. Ten môžeš uložiť na aké chceš médium, ukladáš si naň len to, čo naozaj chceš zašifrovať. Je fajn.
Ubuntu 12.04 64 bit & Linux Mint 13 & Linux Deepin

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
Alebo použi iný spôsob šifrovania, napr. TrueCrypt. Ten môžeš uložiť na aké chceš médium, ukladáš si naň len to, čo naozaj chceš zašifrovať. Je fajn.

To jeho problém neřeší, on už /home/ zašifrovaný má...a chce se šifrování zbavit.
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.