Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Správce stahování ve Firefoxu  (Přečteno 1003 krát)

Psychedelic

• Návštěvník
Správce stahování ve Firefoxu
« kdy: 22 Ledna 2011, 22:49:27 »
Ahoj,
  už se téměř rok potýkám s tím, že "správce stahování" nefunguje jak bych rád. Pokud tam kliknu kupříkladu na něco, co má koncovku
MP3, tak se to vždy spustí v Přhrávačí médií, ne v audacious. Podobné trable jsem na internetu četl od více lidí, nikde však nevidím řešení, krom smíření se s tím. Zkoušel jsem postup v FF: Úpravy-předvolby-aplikace (a tam změnit program, kterým co otevírat), zcela bez jakékoli odezvy.... Trvá to již rok a tak se ptám a žádná aktualizace tento problém zatím nevyřešila. Existuje tedy nějaká cesta například přes příkazový řádek, jak toto upravit tak, aby správce stahování otevíral soubory programy, kterými bych rád já?

Mám Lucid Lynx.
   Děkuji :-)
« Poslední změna: 22 Ledna 2011, 22:54:48 od Psychedelic »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Správce stahování ve Firefoxu
« Odpověď #1 kdy: 23 Ledna 2011, 09:35:37 »
Vyskusaj doplnok mediaplayerconnectivity.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #2 kdy: 23 Ledna 2011, 10:05:57 »
Anebo ten záznam u mp3 vymaž úplně, a při dalším pokusu o stažení mp3 se ti ukáže dialog otevřít/uložit. Tam si vyber audacious a zaškrtni hlášku o zapamatování.
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Šuohob

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 23 Ledna 2011, 11:36:31 »
Mozna to muze mit neco spolecneho i s nastavenim zde: System->Volby->Preferovane aplikace
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.