Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Den kdy mě pěkně naštvalo Ubuntu [vyřešeno]  (Přečteno 9966 krát)

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
Den kdy mě pěkně naštvalo Ub....
« Odpověď #25 kdy: 15 Prosince 2006, 12:12:56 »
Díky této diskuzi jsem trochu s obavami provedl dnes ráno update, a to, že sem píšu je důkazem, že všechno proběhlo bez nejmenších problémů.
Kubuntu forever :-)

nuclex

• Aktivní člen
  • *
Re: Den kdy mě pěkně naštvalo Ubuntu
« Odpověď #26 kdy: 03 Května 2008, 20:47:09 »
Jeden upgrade 7.10 -> 8.04 laptop, další na desktopu - oba dva bez úspěchu. V jednom případě nutná oprava v konzole, zamrzlo to u výběru konfigurace X u dalšího neznámá chyba po restartu ale vše fungovalo.
« Poslední změna: 06 Května 2008, 13:19:04 od Anna Taliánová »
Pentest Tutoriály :: WiFi Hacking Ubuntu :: FreeWiFi HotSpot :: Gnome #LTS 10.04 / 2.6.32.24

anicka

• Host
« Odpověď #27 kdy: 06 Května 2008, 13:22:34 »
Nejvíc mě naštvaly hned tři věci: nejhorší byl nepodařený upgrade z Ubuntu 7.10 na Ubuntu 8.04 :-/ ... pak také režim "Low graphic mode" byl dost hrozný :-o ... a ani problémy s vypalováním CD v Ubuntu 7.04 nejsou zapomenuty ... :-(

honorguard

• Host
« Odpověď #28 kdy: 06 Května 2008, 13:46:47 »
Bohužel patřím mezi ty kterým se také nepovedl upgrade ze 7.10.. Prostě mi nenaběhlo KDE... vůbec.. ale s normálním upgradem programů jsem nikdy problém neměl...

ufaak

• Závislák
« Odpověď #29 kdy: 06 Května 2008, 13:50:44 »
nevim jak je to mozne, ale ja jeste pri upgrade nikdy zadne problemy nemel...
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

honorguard

• Host
« Odpověď #30 kdy: 06 Května 2008, 18:17:47 »
Včera jsem dělal upgrade systému. Mezi tím jsem sice pc několikrát uspal ale ani jednou nerestartoval. Restartoval jsem až dnes ve vlaku protože vím že když vypnu compiz, zapařim nějakou gamesku a potom ho zase zapnu tak se to zakousne. Tak jsem restartoval x-server a jejda... nefunguje KDE4. Musel jsem restartovat pc, ale ač jsem měl vypnutý compiz tak nebyly titulky oken a nefungoval ani terminál, ani nic jiného... nakonec po tom co jsem usoudil že systém nabíhá příliš dlouho jsem šel do safe modu a smazal zástupce z ~/.kde4/Autostart. Poté to běželo normálně... po jejich nahození už taky... opravdu nevím kde mohl být problém, ale u KDE4 se to dá přežít. Přeci jen jeho používání je ještě na vlastní riziko...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.