Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pád openoffice pri copy paste  (Přečteno 1472 krát)

zukov

• Návštěvník
Pád openoffice pri copy paste
« kdy: 14 Prosince 2006, 22:06:04 »
Zdravím, mám vcelku nepríjemný problém s openofficom. Teda s writerom. Mám tma nejaký text a napr. ho chcem kopírovať. Dám ctrl+c a chcem ho skopírovať do ICQ správy trebárs. Kliknem na ňu ctrl+v a open office padne. Otvorím znovu ten súbor a ono sama to opýta, či má recovernúť posledný dokument. Zistil som, že mi to zrejme robí len v spolupráci s ICQ, teda writer -> writer a writer -> gedit fungujú norámlne... A ešte taká perlička, ak som použil pri ICQ ctrl+c a ctrl+v, padlo to. Ale ak som označil text, dal som pravé tlačítko a copy a v ICQ správe som dal pravé tlačítko a dal som paste, tak to nepadlo. Len pri klávsových sratkách.

ped

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 14 Prosince 2006, 22:45:35 »
zukov: ICQ = gaim?
Uz som reportoval jeden paste bug:
https://launchpad.net/distros/ubuntu/+source/gaim/+bug/75543

Mozno to nebude koli OOo, ale koli gaimu.
Skus kopete (KDE IM), ten mi nepada pri paste a pride mi cca. rovnako hodnotny ako gaim, mne osobne je dokonca o chlp sympatickejsi, ale to uz je vec osobneho pohladu. Inac su myslim rovnocenne.

Ak ICQ != gaim, tak si nevsimaj co som pisal. :D

Skeletonix

• Host
« Odpověď #2 kdy: 14 Prosince 2006, 22:55:54 »
nepoúžíváš náhodou glipper ? Dělal mi toto také !

zukov

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 15 Prosince 2006, 12:19:45 »
ICQ = GAIM 2.0, veľmi správne... Ale pokiaľ som si to správne preložil, čo si písal na ten launchpad, tak tebe padol gaim a nie OO. To je mi na tom divné, že ak je to v GAIMe, tak prečo mi padne OO? Inak, teraz som skúšal tvoj pokus GAIM a kalkulačka a f poho, nič sa nestalo:)

Ale zase na druhej strane je treba podotknúť, že OO pri copy paste nezlobí s ničím iným zatiaľ okrem gaimu.

A čo sa týka kopete, mal som ho a stále mi robil problémy s pripojením sa na net (písal stále connecting, pritom som bol pre ľudí už online, prichádzali mi správy a ja som emohol odpisovať, lebo podľa kopete som bol offline)... Takže to už asi ee.

Glipper nepoužívam, ani som nikdy nepoužíval :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.